Haberler

Morini'de Çok Özel Bir Kutlama

New York ruhunu İstanbul'a taşıyan Morini, çağdaş sanatçı Ahmet Güneştekin'in Venedik'te açılan Milion Taşı adlı sergisinin kutlama partisine ev sahipliği yaptı.

Davetlilere, İstanbul'un gözde lezzet ve eğlence mekanı Morini'nin eşsiz İtalyan lezzetleriyle keyifli DJ performansı eşlik etti.

Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Taçyıldız, Mudo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Taviloğlu, Demsa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan gibi iş, kültür, sanat ve cemiyet dünyasının birçok önemli isminin de katıldığı partide, renkli saatler yaşandı.

Ahmet Güneştekin'in Milion Taşı sergisinin mimari projesini gerçekleştiren Emre Arolat ve proje direktörü Murat Pilevneli'nin yanı sıra, Elif Dürüst, Feryal Gülman, Sitare Akdilek, Leyla Alaton, Murat Aksu, Berrin Okçu, Zafer Kozanoğlu, Murat Özyeğin, Beste Yurttaş, Erol Özmandıracı, Zuhal Şeker Tucker de davete katılan isimler arasındaydı.

Morini'nin Michelin Yıldızlı Şef Michael White imzalı menüsündeki özel lezzetlerle hazırlanan yemekte buluşan davetliler, yemek sonrası birbirinden ünlü isimlerin katıldığı partide buluştu. Ahmet Güneştekin'e ve davetlilerine görkemli bir gece yaşatan Morini, yenilikçi ve ödüllü kokteylleriyle de ilgi odağı oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Güneştekin Çalık Holding İstanbul Venedik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title