Haberler

Mor ve Ötesi "Politik Duruşumuzun Olumsuz Yönde Bir Etkisinin Olduğunu Düşünmüyoruz"

Türk rock müziği tarihinin en önemli gruplarından "mor ve ötesi", yaz sonunda dinleyicilerine sürprizlerinin olacağını açıkladı.

Türk rock müziği tarihinin en önemli gruplarından "mor ve ötesi", yaz sonunda dinleyicilerine sürprizlerinin olacağını açıkladı.

1995 yılının Ocak ayında kurulan ve müzik hayatlarındaki istikrarlı başarısını 20. yılında da aynı şekilde sürdüren mor ve ötesi, en son sahne aldıkları Seferihisar'daki Alive Open Air festivalinde muhteşem bir performans sergiledi. Konser sonrasında DHA'nın sorularını yanıtlayan mor ve ötesi grubundan gitarist Kerem Özyeğen ve bas gitarist Burak Güven, dinleyicilerine sürprizlerinin olduğunu söylediler. Yeni şarkıların çalışmalarına başladıklarını vugulayan Kerem Özyeğen, şöyle konuştu:

"Yeni şarkıların çalışmalarına başladık. Ancak albüm için henüz acele etmiyoruz. Yaz sonunda sürprizimiz de var ama henüz söylemek için erken olduğunu düşünüyoruz. Yaz sonu sürprizlere gebe."

"KONSERLER HIZ KESMEDİ, BU SENE DAHA DA ARTTI"

20. yıllarında da konserlerin hız kesmediğini, hatta daha da arttığını söyleyen Burak Güven de şu ifadeleri kullandı:

"Bir şekilde kendi istediğimizi yapmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz 15 küsur yıla yayılan, ülke çapında bilinen ve sevilen bir sürü şarkımız var. Konserde o şarkılardan 12-13 tane çaldığınız zaman, o konser bir anda coşkulu bir hale dönüşebiliyor. Geniş de bir şarkı listemiz oluştu. Konser grubu olmamız diğer durumların da önüne geçebiliyor. Çok çok da mutluyuz ki konserler hız kesmedi, hatta bu sene daha da arttı."

"POLİTİK DURUŞUMUZUN OLUMSUZ YÖNDE BİR ETKİSİNİN OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUZ"

Bir soru üzerine, grup olarak yıllardır çekinmeden sergiledikleri politik duruşlarının olumsuz yönde bir etkisinin olmadığını da dile getiren Özyeğen ve Güven, şunları söylediler:

"Politik duruşumuzun olumsuz yönde bir etkisinin olduğunu düşünmüyoruz. Aslında bu süreç bir turnusol kağıdı görevi gördü. Herkes kimin ne tarafta durduğunu az çok gördü. Biz de rengimizi belli ettik. Politik olarak çok fazla ön saflarda kendimizi sözcü gibi konumlandırmayı sevmiyoruz, ama şarkıların satır aralarında hep konularla ilgili şeyler görülebilir. 'Eski Şarkısı' ve onun videosu da bu son dönemle alakalı örtüşen bir mesajdı bence."

(Fotoğraflı) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kerem Özyeğen Seferihisar Burak Güven Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title