Haberler

    Mor Renkli Xperia Z3'ün Fotoğrafları Ortaya Çıktı

    Emre Çetinkaya - -

    Geçtiğimiz yıl piyasaya sunulan Xperia Z3 ülkemiz dahil olmak üzere birçok ülkede başarılı satışlara imza attı. Sony şu sıralar ise Xperia Z3'ün devam modeli Xperia Z4 üzerinde çalışıyor. Son olarak geçtiğimiz günlerde gerekli sertifikalarını da alan Xperia Z4 için geri sayım başladı. Ancak görünüşe göre Sony, önceki model Xperia Z3'ü tam anlamıyla gözden çıkarmış değil.


    Zira firma kısa bir süre içerisinde Xperia Z3'ün mor renkli versiyonunu da satışa sunmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan görüntüler, Xperia Z3'ün mor renkli versiyonunu ortaya çıkardı.


    Öte yandan belirtilene göre mor renkli Xperia Z3, Şubat ayının ortalarına doğru satışa sunulacak. Bu da, Sevgililer Günü dönemine denk geliyor. Görünüşe göre mor renkli Xperia Z3, Sony'nin Sevgililer Günü döneminde kullanacağı kozu olacak. Peki siz mor renkli Xperia Z3 almayı düşünür müydünüz?






    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Sony Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title