Haberler

    Mondragon Futbolu Bıraktı!

    Bir dönem Galatasaray'ın da kalesini koruyan Kolombiyalı file bekçisi Mondragon, kulüpler düzeyinde futbol kariyerini noktaladığını açıkladı.

    Galatasaray'ın efsanevi kalecilerinden Faryd Mondragon, kulüpler düzeyinde profesyonel futbol hayatına nokta koyduğunu açıkladı.

    Kolombiyalı file bekçisi, 2002'den bu yana ülkesinin Deportivo Cali takımında forma giyiyordu. Haftasonu oynanan La Equidad maçının ardından ise kulübünde son resmi maçına çıktığını duyurdu. Kolombiya Açılış Ligi'nin son haftasında takımını yalnız bırakmayan 42 yaşındaki eldiven, maçın bitimiyle futbol yaşantısını noktaladığını ifade etti.

    DÜNYA KUPASI'NDA JÜBİLE

    Davet edildiği taktirde 2014 Dünya Kupası'nda milli formayı giyebileceğini belirten Mondragon, "Eğer milli takıma çağrılırsam, bundan onur duyarım. Turnuvanın ardından da emekliliğimi resmen duyuracağım." açıklamalarında bulundu.

    Kolombiyalı kaleci, 1994 ve 1998 yıllarının ardından 2014 Dünya Kupası'nda da forma giymesi halinde turnuvada forma giyen en yaşlı futbolcu rekorunu Roger Milla'nın elinden alacak.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Deportivo La Coruna Faryd Mondragon Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title