Haberler

Mondi Tire Kutsan, "Oluklu Mukavva Sektörünün En Beğenilen Şirketi" Seçildi

Mondi Tire Kutsan, Capital Dergisi'nin düzenlediği "Yılın En Beğenilen Şirketleri" anketinde oluklu mukavva sektörünün en beğenilen şirketi seçildi.

Mondi Tire Kutsan, Capital Dergisi'nin düzenlediği "Yılın En Beğenilen Şirketleri" anketinde oluklu mukavva sektörünün en beğenilen şirketi seçildi.

Mondi Tire Kutsan'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de 4 kutu ve 1 kağıt fabrikası olan şirket, Capital Dergisi tarafından düzenlenen "Yılın En Beğenilen Şirketleri" anketinde zirvede yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Mondi Tire Kutsan Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Tiftik, "Yılın En Beğenilen Şirketleri" anketinde zirvede yer almaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Bu yıl 15'incisi yayınlanan, bin 620 orta ve üst düzey yöneticinin katıldığı anketin sonuçlarına göre oluklu mukavva sektöründe en önde olduklarını vurgulayan Tiftik, şöyle devam etti:

"2014 yılında kuruluşumuzun 40. yılını kutladığımız bu özel dönemde böylesine önemli bir değerlendirmede yılın şirketi seçilmek bizler için değerli bir övünç kaynağı olmuştur. İş sağlığı ve güvenliğine verilen önem, sürdürülebilirlik uygulamaları, çevreye saygı, müşteri memnuniyeti, ülke ekonomisine ve topluma katkı gibi kriterler temel alınarak yapılan bu değerlendirmenin sonucunda zirvede yer alan Mondi Tire Kutsan ailesi, 2015 yılında da çok önemli başarılara imza atacaktır."

Çoğunluğu Mondi Tire Kutsan müşterisi olan katılımcıların, şirketin kurumsal konumlanmasını paydaşlarına aktarma konusundaki başarısını tescillediğini ifade eden Tiftik, "Tüm paydaşlarımızla ilişkimizin temeli olan, onlarla her gün birlikte olduğumuzun bir ifadesi olan "In touch every day" mottomuz sayesinde şirketimizi geniş kitlelere anlatma fırsatı bulduk. Bu saygın ve şirket imajımıza katkı sağlayan sonuçla birlikte işe alım süreçlerimizde de özellikle yeni mezun ve profesyonel çalışan adayların ilk tercihleri arasında yer alacağımıza ayrıca inanıyoruz" değerlendirmesinde bulundu. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Tire Kutsan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title