Haberler

Monami Resim Yarışması'nda Okyanuslu Bora Yenibayrak Türkiye 1.si

Güncelleme:

Monami Resim Yarışması'nda 6 yıldır 14 yaş grubunda birincilik bayrağını taşıyan Okyanus Kolejleri, bu yıl da birincilik elde ederek başarı geleneğini sürdürdü.

Bu yıl yapılan Monami Resim Yarışması'na Türkiye çapında 77.400 resim katıldı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda Bahçehir Okyanus Koleji 8. sınıf öğrencis Bora Yenibayrak 14 yaş grubunda Türkiye birinciliği elde ederek Türkiye 1.si oldu. Ayrıca 12 Okyanuslu öğrenci madalya ve 130 Okyanuslu öğrenci de sertifika almaya hak kazandı. Okyanus Kolejleri Görsel Sanatlar Ana Bölüm Başkanı Zerrin Şen, "Yetenekli öğrencimiz gelecekte çok büyük başarılara imza atacağına inanıyorum ' diyerek Bora Yenibayrak'ı tebrik etti.

"Dünyamıza Sahip Çıkalım Gidecek Başka Yerimiz Yok"

Okyanuslu Bora Yenibayrak Türkiye 1.liğini elde ettiği resmin şu sözlerle ifade etti: "Çevremizdeki doğal afetler, kirlilik nedeniyle artmaktadır. Buzullar erimekte, yağmurlar sel felaketlere neden olmaktadır. Uçak- tren kazaları buzullar kendi elimizle yarattığımız için dünyayı resimde elin bileğin üzerinde çizerek anlattım. Eğer önlemler alırsak, yeni bir temiz sayfa açarak, yeniden yeşile. Maviye doğaya dönebiliriz. Dünyamıza sahip çıkalım gidecek başka yerimiz yok." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title