Haberler

Monaco ve Chelsea, Bruma İçin 18 Milyon Euro Ödemeye Hazır

Güncelleme:

İki dünya devi Monaco ve Chelsea, Galatasaray'da forma giyen Bruma için 18 milyon euro teklif etmeye hazırlanıyor.

Bu sezon ligde 4. yıldız için mücadele eden ve Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal, Borussia Dortmund ve Anderlecht gibi güçlü ekiplerle aynı gruba düşen Galatasaray'da takımın genç yıldızına sürpriz bir talip çıktı. Büyük umutlarla transfer edilmesine rağmen geçen sene geçirdiği sakatlık sonrası sezonu kapatan Galatasaray'ın genç yıldızına Fransa'dan dev bir ekip talip oldu. Chel­se­a ve Everton gibi takımların yaz transfer döneminde Galatasaray'ın kapısından elleri boş dönmesine rağmen bu kulüplerin Portekizli futbolcu için ısrarları devam ediyor.

KİRALAMA TEKLİFİNE RET

Geçen sene sahalardan 6 ay uzak kalmasına rağmen yeni sezona harika bir geri dönüş yapan Bruma için Avrupa kulüpleri kiralama teklifinde bulunmuştu. Süratli kanat oyuncusu için gelen kiralama tekliflerini ise reddeden Ünal Aysal futbolcunun sadece bonservisiyle beraber satılacağını açıklamış ve bonservis bedelini 18 milyon Euro olarak belirlemişti.

MONACO'NUN ISRARI SÜRÜYOR

Genç yıldızı yaz transfer döneminde isteyen ve scout ekibi tarafından izlemeye alan Monaco'nun Ocak ayında tekrar Galatasaray'ın kapısını çalması bekleniyor. Transfer sezonunun son gününe kadar Bruma için nabız yoklamaya devam eden Monaco'ya ise Ünal Aysal her seferinde olumsuz geri dönüş yaptı. Bunun nedeni olarak ise Galatasaray'ın Bruma'nın Şampiyonlar Ligi'nde göstereceği performansla birlikte bonservis bedelinde fiyat arttırmak istemesi. Şu an için Galatasaray'ın Bruma için belirlediği bonservis bedelinin minimum 18 milyon Euro istediği iddia edilirken futbolcunun menajeri Monaco'nun ve Chelsea'nin bu bonservis bedelini ödemeye hazır olduğunu belirtti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Chelsea Bruma Spor Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (9)

mnahmutt abi:

İyde Bruma İyi Futbolcu değilki Çalım atıyor sonunu bizim Halı sahada ki mahmut Abi gibi getiremiyor yalan haber sanırım

13
11
yanıtYanıtla
oski:

sen futboldan bir gram anlıyorsan bende ronaldoyum

yanıt0
yanıt0
baro:

oski asıl sen futboldan anlamıyorsun veya anladığını zahnediyorsun. adam sadece çalım atıyor sonunu getiremiyor. gerçekler acıdır bunu unutma. kimsenin de brumaya o kadar para vereceğini zannetmiyorum.

yanıt0
yanıt0
YAVUZ HAN:

25 milyon euro versinler, alsınlar

9
3
yanıtYanıtla
can:

herkes vermeye hazır ama veren yok

5
2
yanıtYanıtla
Usta:

Birakin gitsin adamin gelecegi olur bari. . Burda ne yapacak dökülüyo takim. . .

4
0
yanıtYanıtla
oski:

iyide bilader bu adam daha genç bu adam daha gelişecek sonunuda getirdiği zamanlar gelecek. allah askına galatasarayda ondan başka ileriye top taşıyan doğru düzgün adammı var gol atamıyor takım baksana

1
2
yanıtYanıtla
hakki bulut:

Yalanın önde giden 5 mil bile etmez

2
0
yanıtYanıtla
Acili Arabesk:

Ne zaman iyi Futbolunu görecegiz, 18 milyonlugun!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title