Haberler

Monaco, Oumar Niasse'ı Transfer Etmek İstiyor

Güncelleme:

Ünlü Rus futbol menajeri Alexey Safonov, Rus basınına ülkedeki oyuncularla ilgili çıkan transfer dedikodularıyla ilgili bildiklerini aktardı. Oumar Niasse konusuna da değinen Safonov, Monaco'nun Afrikalı yıldızı istediğini söyledi.

"GALATASARAY'DAN GELECEK TEKLİF..."

Sezon başında Galatasaray'ın transfer etmek istediği Oumar Niasse ile ilgili gelen soruya Safonov; "Onun transferi tamamen finansal koşullara bağlı. Türkiye'den buraya isteyerek geldi, durumu diğer transfer olmak isteyenlerden farklı. Galatasaray'dan gelecek teklifin, Lokomotiv Moskova'nın isteklerini karşılaması zorunlu." dedi.

"SADECE GALATASARAY İLGİLENMİYOR"

Niasse ile ilgilenin sadece Galatasaray olmadığını belirten Safonov; "Aynı şekilde, Monaco'nun da bir ilgisi var. Onların da teklifi şu an için Lokomotiv'in isteklerinin uzağında. Ocak ayında, Niasse ile ilgili sürpriz gelişmelerin olabileceğini düşünüyorum. Niasse, Lokomotiv'in en önemli oyuncularından, Rus Ligi'nin en formda golcülerinden biri haline geldi. Lokomotiv'in ondan vazgeçmesi kolay olmayacak" ifadelerini kullandı.

RUS EKİPLERİNİN DE GÜNDEMİNDE

Alexey Safonov, ocak ayında Spartak Moskova ve Dinamo Moskova'nın önemli bir bütçeyle yıldız isimleri transfer etmek çabasında olacaklarını da aktardı


(Kaynak: Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fransa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (3)

umit2500Mobil-ANDROID:

Valla Akhisar işi biliyor bence 3 büyükler gidip Akhisar yöneticilerinin elini öpüp icazet alsınlar onlar transferi işini biliyor??????

3
0
yanıtYanıtla
KEL ALAKA:

Futboldan anlamayanlar mahalle baskısıyla bu adamın fiyatı makul bir seviyedeyken GS''ye alınmasını engellediler. Aynı kendini teknik direktör sananlar güruhu şimdi de Sabri''yi kovdurma peşinde. Sabri hala kaliteli bir oyuncu ama bizde güçten ziyade teknik önemli. Bu adamlar Alpay, Bülent Korkmaz, Servet gibi adamları halı sahada oynatmaz. Zamanında Del Bosque, Lucescu gibi adamları kovan tayfasıdır, bunlar.

2
0
yanıtYanıtla
Şeyh Şamil:

Hamza hoca şu adamı Galatasaray''a kazandırmak istedi diye adamı ne aşağıladılar. Gidip emekliliği gelen Poldi''ye harcadılar paraları. Yazıklar olsun bu monşerlere.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title