Haberler

Monaco'nun kadrosu, yıldırzlar topluluğu Monaco

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki rakibi Monaco kadrosunda yıldız oyuncuları barındırıyor. Fenerbahçe'nin rakibi Monaco'nun kadrosu ve öne çıkan oyuncularının tanıtım videosu haberimizde.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi ön eleme turundaki rakibi Monaco kadrosunda yıldız oyuncuları barındırıyor. Fenerbahçe'nin rakibi Monaco'nun kadrosu ve öne çıkan oyuncularının tanıtım videosu haberimizde.

Danijel Subasic - Kaleci

Morgan De Sanctis - Kaleci

Seydou Sy - Kaleci

Kamil Glik - Stoper

Jemerson - Stoper

Marcel Tisserand - Stoper

Andrea Raggi - Stoper

Abdou Diallo - Stoper

Ricardo Carvalho - Stoper

Raphaël Diarra - Stoper

Djibril Sidibé - Sol Bek

Benjamin Mendy - Sol Bek

Elderson - Sol Bek

Fabinho - Sağ Bek

Almamy Touré - Sağ Bek

Tiemoué Bakayoko - Önlibero

Abdou Aziz Thiam - Önlibero

Jonathan Mexique - Önlibero

João Moutinho - Orta Saha orta

Adama Traoré - Orta Saha orta

Thomas Lemar - Orta ofans

Gabriel Boschilia - Orta ofans

Farès Bahlouli - Orta ofans

Ivan Cavaleiro - Sol Kanat

Kylian Mbappé - Sol Kanat

Edgar Salli - Sol Kanat

Bernardo Silva - Sağ Kanat

Nabil Dirar - Sağ Kanat

Yhoan Andzouana - Sol Kanat

Allan Saint-Maximin - Sağ Kanat

Falcao - Santrafor

Valère Germain - Santrafor

Guido Carrillo - Santrafor

Corentin Jean - Santrafor

Vágner Love - Santrafor

Quentin N'Gakoutou - Santrafor

Mohamed Ilyes Chaïbi - Santrafof

VAGNER LOVE'IN MONACO İÇİN ATTIĞI GOLLER

RADAMEL FALCAO'NUN MONACO GÜNLERİ

Association Sportive de Monaco Football Club, ya da bilinen adıyla AS Monaco FC, Monako merkezli Fransız futbol kulübü.1924 yılında kurulan AS Monaco, 2013-2014 sezonu itibariyle Fransa'nın en üst düzey futbol ligi Ligue 1'de mücadele etmektedir. Maçlarını Fontvieille'de bulunan Stade Louis II stadında yapmaktadır.

Monako Prensliği'nin UEFA'ya üyeliği olmaması nedeniyle Fransa futbol lig sistemi içerisinde bulunmakta olup, Fransız kulübü olarak kabul edilmektedir. AS Monaco, kazanmış olduğu 7 lig şampiyonluğu ve 5 Fransa Kupası ile Fransa'nın en başarılı futbol kulüplerinden birisidir. Kulüp, 1992'de Kupa Galipleri Kupası'nda, 2004'te ise Şampiyonlar Ligi'nde final oynama başarısı göstermiştir.

AS Monaco'nun geleneksel renkleri kırmızı ve beyaz olup kulüp Les Rouge et Blanc (Türkçesi: Kırmızı ve Beyaz) olarak bilinmektedir. Kulüp aynı zamanda Avrupa Kulüpler Birliği üyesidir. 2011 Aralık ayında kulübün üçte ikisi Dmitry Rybolovlev başkanlığındaki bir yatırım grubuna satıldı.

Rybolovlev'in finansal desteği ile kulüp 2013-14 sezonu için Radamel Falcao, João Moutinho, James Rodríguez ve Ricardo Carvalho dahil olmak üzere birçok üst düzey oyuncu transferi gerçekleştirdi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fenerbahçe Fransa Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title