Haberler

Mona Lisa'ya Benzettin' Davasını Kazandı

Avukat A.A. 1999 yılında estetik ameliyat olduğu ve ardından dava açtığı Prof. Dr. N.D'ye açtığı tazminat davasını kazandı.

Vatan Gazetesi'nden Tolga Atar'ın haberine göre, İstanbul Barosu avukatı A. A.’nın üç yıl önce mahkemeye başvurarak, ünlü estetikçi Prof. Dr. N. D.’ye 100 bin lirası manevi, 3 bin lirası da maddi olmak üzere toplam 103 bin liralık tazminat davası açtı. Güzel bir yüze ve görünüme sahip olduğunu, kendisine çok iyi baktığını, spor yapıp sağlıklı beslenmeyi ihmal etmeyen güzel bir kadın olduğunu dilekçesinde belirten avukat A. A., 1999’da burnundan estetik ameliyatı olduğunu ve zaman içinde burnunun üzerinde iki ince çizgi belirdiği için tekrar estetik ameliyatı olmak için davalı doktora başvuruda bulunduğunu belirtti.


"10 NUMARA BURNUN OLACAK"


A. A. Dilekçesinde, “Bana bırak. 10 numara burnun olacak, o iki hafif çizgi kesinlikle yok olacak” dedi. Estetik olmaya karar verdim. Burnumdan ameliyat olmaya dakikalar kala bana, “Senin üst dudağın çok ince, hafif dolgu yapayım. Bal gibi bir dudak olur. Bunu da arada yapmış oluruz” teklifinde bulundu. Hayran olduğum yüzüm ameliyattan sonra iki ayrı şekle girdi. Yüzümün sağını solunu farklı hale getirdi. Sol tarafım normalken, sağ tarafım başka bir boyut kazandı.. Tam bir “Mona Lisa” gibi yüzümün sağı-solu farklı hale geldi. Gülümserken bile burnumun ucu aşağı düşüyor ve sol tarafa doğru yamuluyor. Burnumun ucu, fazlasıyla yumuşak bir doku olarak her tarafa devriliyor. Davalıdan 103 bin lira tazminat istiyorum” dedi.


İSTEDİĞİ 100 BİN LİRA FAHİŞ


Avukat A. A.’nın açtığı davaya cevap veren Prof. Dr. N. D. ise davanın reddini istedi. Davacının 13 yıl önce başka bir plastik cerrah tarafından estetik burun ameliyatı geçirdiğini ve kendisinden bu deformasyonu gidermesini istediği belirten Prof. D.’nin avukatı, “Davacı ayrıca karın bölgesinde sezaryen izlerinin olduğunu, bunların da kendisini rahatsız ettiğini anlatmıştır. Müvekkilim de karındaki yağ dokusuyla dudaklarına estetik yapmıştır. Davacının istediği 100 bin lira çok fahiştir” dedi.


DUDAKLAR ESKİ HALİNE DÖNMEZ


İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nin gerekçeli kararında, “Burun ameliyatına göre kıyaslandığında dudak deformasyonunun günlük hayatın devamını zorlaştıracağı, dudağın eski hale döndürülmesinin mümkün olmadığı anlaşılmıştır. Davalı doktor operasyon için davacıya düşünme payı dahi bırakmadan operasyona almış, komplikasyonun sonuçları hakkında bilgi vermemiştir. Doktorun işini özenle yapmadığı açık olup, 5 bin lira manevi tazminatın doktordan alınarak davacıya verilmesine karar verildi” denildi.

Kaynak: Hastane.com.tr / Sağlık

İstanbul Barosu Vatan Gazetesi Mona Lisa Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title