Haberler

Mom-Z Ödülleri Sahiplerini Buldu

Fikir Annesi, bu sene 11 Aralık 2013 tarihinde düzenlediği mom-z'de Youth Research ile ortak yürüttüğü "Z Kuşağı anneleri arasında; sosyal sorumluluk alanında en duyarlı ünlü anne, sosyal sorumluluk alanında en duyarlı gazeteci-yazar anne ve sosyal sorumluluk alanında en duyarlı marka" araştırmanın sonuçlarını açıkladı.

Fikir Annesi, bu sene 11 Aralık 2013 tarihinde düzenlediği mom-z'de Youth Research ile ortak yürüttüğü "Z Kuşağı anneleri arasında; sosyal sorumluluk alanında en duyarlı ünlü anne, sosyal sorumluluk alanında en duyarlı gazeteci-yazar anne ve sosyal sorumluluk alanında en duyarlı marka" araştırmanın sonuçlarını açıkladı. Anneler oylarını Gülben Ergen, Ayşe Arman, Milupa, Pınar ve Banvit'e verdiler.

Markaların ve kurumların Z Kuşağı anneleriyle iletişiminin etraflıca ele alındığı mom-z'de dünyadan ve Türkiye'den önemli konuşmacılar sahnedeydi. Yapılan oturumlarda ve sunumlarda dijital dünyada annelik, aileye dokunmak isteyen markaların proje hikayeleri ile annenin pazarlama ve reklam dünyasına etkisi tartışıldı. 11 Aralık'ta düzenlenen etkinlik, ödüllerin sahiplerine takdimiyle son buldu.

Araştırma kimlere ulaştı?

YoutHolding Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Begüm Çetin, araştırmanın metodolojisini, örneklem büyüklüğünü ve kapsamını şöyle özetledi:

"Youtholding bünyesindeki Youth Research tarafından yapılan araştırma dijital ve geleneksel ortamda hazırlanmış ve internet kullanıcısı olan ve olmayan bir örneklemden oluşan annelere ulaşmıştır. Kriter olarak ise; internetle büyüyen değil internetle doğan, mobil iletişimi ekmek, su gibi bir ihtiyaç olarak gören ve gördükleri her ekranı parmaklarıyla ittiren bir neslin annesine ulaşmamız gerekiyordu. Z kuşağı sosyal medyada büyüdüğü için sosyal medyayı etkili kullanan ve artık facebook fotoğraflarının altına 'çok güzel çıkmışsın canım kızım' yazmayan annelere de ulaştık.

Ayrıca sadece Facebook'u olan değil, Twitter'ı olan annelere ulaştık. RT, FAV, DM gibi Twitter argümanlarına yabancı olmayan anneler Z kuşağı anneleriydi ve onları bu anketle buluşturduk. Facebook ve Twitter'dan hızını alamayıp kendisini Instagram'da bulan ve #instanne etiketi ile fotoğraf paylaşan annelere de ulaştık. Anket kriterleri olarak sosyal sorumluluk alanında duyarlı olan ünlü anne, ünlü gazeteci ve ünlü marka başlıkları yer aldı. "

Fikir Annesi CEO'su Pınar Reyhan Özyiğit ise araştırma için adayların tespit edildiği süreci anlattı:

"Fikir Annesi olarak veri tabanımızda 3 milyona yakın anne yer alıyor. Onların Kasım 2013'e dek verdiği yanıtlardan yola çıkarak çoğunluğu oluşturan isimleri ve kurumları araştırmamıza taşıdık. Bu sene ikincisini gerçekleştirdiğimiz mom-z kapsamında mom-z Ödülleri'nin ilk defa hayata geçirdik. Önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz."

Kimler kazandı?

• Sosyal Sorumluluk Bilinci En Yüksek Sanatçı Anne: Gülben Ergen – "Çocuklar Gülsün Diye" projesi - % 53 oy oranı ile

• Sosyal Sorumluluk Bilinci En Yüksek Gazeteci-Yazar Anne: Ayşe Arman - % 58 oy oranı ile

• Anneye Bilgi ve Fayda Üreterek Anneyi En İyi Destekleyen Proje: Milupa Anne Bebek Kulübü - % 57 oy oranı ile

• Anneliği En İyi Anlatan Reklam: Pınar – "Büyüdüm büyüdüm Pınar'la büyüdüm" - % 42 oy oranı ile

• Çalışan Anneyi Daima Destekleyen Kurum: Banvit

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Gülben Ergen Ayşe Arman Banvit Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title