Haberler

Molde Teknik Direktörü Solskjaer Açıklaması

Molde Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın Fenerbahçe, karşısında puan alarak gruptaki liderliklerini garantilemek istediklerini söyledi.

Molde Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın Fenerbahçe, karşısında puan alarak gruptaki liderliklerini garantilemek istediklerini söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı Aker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına Finlandiyalı savunma oyuncusu Joona Toivio'yla katılan Solskjaer, yarın sahaya en az bir puan almak için çıkacaklarını belirtti.

Göreve başlayalı kısa bir süre olduğunu ve gruptan çıkmayı garantilediklerini hatırlatan Norveçli teknik adam, "Maça her zamanki gibi hazırlanıyoruz. Maçta savunmada açıklar bulursak gol atma imkanımız artar. Avrupa maçlarında bu açıkları yakalamak çok önemli. Zor maç olacak. Fenerbahçe karşısında bir puan alarak liderliği garantilemek istiyoruz. Bu bizim için tarihi bir zafer olacak" dedi.

Futbolculuk döneminde Manchester United'ın efsane isimlerinden biri olan Norveçli teknik adama, 1996 yılında Fenerbahçe'nin İngiliz temsilcisini 41 yıl sonra Old Trafford'a yenen ilk takım olduğu maçta oynaması hatırlatıldı. Aradan geçen 19 yılda Fenerbahçe'deki değişimin sorulması üzerine Solskjaer, şöyle konuştu:

"O maç bizim Ferguson'la kaybettiğimiz ilk Avrupa maçıydı aynı zamanda. Fenerbahçe şu an çok fantastik oyunculardan kurulu bir takım. Fenerbahçe karşısında ilk maçta şanslı bir zamanımıza karşılaştık. Umarım yarın yağmur yağar, rüzgar eser ve ilk maçtaki gibi şanslı oluruz. Diego, Van Persie gibi dünya yıldızlarıyla oynamak takımımın oyuncuları için bir avantaj olacak."

Fenerbahçe'nin sağlam savunma yaptığını ve iyi oynadığını anlatan Solskjaer, "Az gol yiyen bir takım. Fenerbahçe için sıkıntı oluşturmaya çalışacağız. Fenerbahçe'yi izlemek için gözlemci gönderdik. Video analiz yaptık. Dünyada meşhur olan oyunculara karşı oynarken onlar hakkında takıma fazla bir şey söylemeye gerek yok. Netice olarak genellikle sahada 11 oyuncu ve beyaz top olur. Onun dışında bir şey yok" değerlendirmesinde bulundu.

Norveçli teknik adam, " Türkiye'de çalışmak ister misiniz?" sorusuna ise "Türkiye'de mesleğimin sonlarına doğru çalışabilirim. Yakın bir zamanda olmaz. İleride olabilir" cevabını verdi.

Norveç ekibinin savunma oyuncusu Toivio ise, Fenerbahçe'nin forvetlerinden Jose Fernandao'ya değil Robin van Persie'ye karşı oynamak istediğini vurgulayarak, "Van Persie'nin ismi daha büyük. Yarın ona karşı mücadele etmek isterim" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title