Haberler

Moğolistanlı Sevgililer Boğaz'da Boğularak Yaşamını Yitirdi

Güncelleme:

İsviçre'de okuyan ve Sevgililer Günü tatili için İstanbul'a gelen 2 Moğol öğrenci denize düşüp boğuldu. Boğulan Sereter Bat Erdene'nin babası milletvekiliymiş.

İsviçre'de okuyan ve Sevgililer Günü'nü geçirmek için İstanbul'a tatile gelen Moğolistanlı genç sevgililer boğazda boğularak öldü. Görgü tanıkları, erkek arkadaşı Boğaz'a düşünce onu kurtarmak isteyen kız arkadaşının da denize atladığını söyledi. Boğularak hayatını kaybeden Sereter Bat Erdene'nin babasının Moğolistan'da milletvekili olduğu belirlendi.

İSTİNAT DUVARINDA YÜRÜRKEN DENGESİNİ KAYBETTİ

İsviçre'de öğrenci olan Sereter Bat Erdene ile kız arkadaşı Sarengerel Dorlıg Jav, 7 Şubat'ta İstanbul'a gelerek Beşiktaş'ta 5 yıldızlı bir otele yerleşti. İddialara göre dün Sereter Bat Erdene otelin deniz kıyısında bulunan istinat duvarında yürümeye başladı. Bu sırada dengesini kaybederek suya düştü.

KIZ ARKADAŞI DA DENİZE ATLADI

Olayı gören kız arkadaşı da hemen Erdene'nin peşinden denize atladı. Durumu fark eden otel görevlileri de olay yerine koştu. Ancak 2 öğrenci de dalgaların arasında kayboldu.

CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU

Durum polise bildirildi. Yapılan aramalarda önce Sarengerel Dorlıg Jav'in cesedine ulaşıldı. Daha sonra yapılan aramalarda Sereter Bat Erdene'nin de cansız bedeninin bulunduğu öğrenildi.

OLAYI OTEL KAMERALARI GÖRÜNTÜLENDİ

Boğularak hayatını kaybeden Sereter Bat Erdene'nin babasının Moğolistan'da milletvekili olduğu belirlendi. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü otel güvenlik kameralarının olayı görüntülendiğini belirttiler. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Moğolistan Beşiktaş İstanbul İsviçre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi?
500

Yorumlar (23)

candans:

darısı akp başına :D

8
25
yanıtYanıtla
kekowa:

hehehe mogollar ulusal yas ilan ederler simdi türk bayrakları iner

3
21
yanıtYanıtla
SEDAT:

Boğulan Sereter Bat Erdene''nin babası milletvekiliymiş. Niye Milletvekili çocukları boğulamaz diye bir kanun mu var.

22
1
yanıtYanıtla
PARA İŞTE:

Ölüme diyicek yok fakat : Bir fakir çocuğu olsa buralara nasıl gelcek sevgililer gününü burda geçircekmişmiş iyi olmş mk geberin aynı burddaki millt vekili çocukları gibi millet 24 saatin 16 saatini çalışarak geçiriyor eve ekmek götürsün diye olarda bu bar senin o bar benim gezsinler ohhhh dünya zalımsın dünyaa

6
15
yanıtYanıtla
adem:

zenginin olumu bile bogazda oluyor. . . garibanda calişirken yada sogukdan aclikdan oluyor . . . . sizce hangisi uzucu

15
5
yanıtYanıtla
YAREN:

Sen kalk Moğolistan''dan İsviçre''ye okumaya git, sevgililer günü için de İsviçre''den kalk İstanbul''a gel. Sonra başına neler gelsin. . . Ecel işte. . .

19
1
yanıtYanıtla
batimobilWeb@haberler.com:

Yazik uzuldum valla

14
5
yanıtYanıtla
engin:

millet sevgililer günü için boğaza gidiyor manitasıyla bizde yaş 30 oldu kendimize bırak manita yapmayı ayakkabı bile yapamıyoruz anasını satıyım acaba fazlamı dürüstüm biraz kolpaçino işlermi yapsam napsam böle olmayacak karı yok para yok bekar geldik bekar ölecez bu gidişle

13
5
yanıtYanıtla
cagrimobilWeb@haberler.com:

Ölüm işte. Asil vekil farketmiyor. Unutmamak lazim. Buyuklerimize de tavsiye etmeli unutmamalarini

12
4
yanıtYanıtla
vahap:

Nasıl bir kıyıdan düştüğünü anlamadım ama bogaz kıyılarında çok tehlikeli bölgeler mevcut belediye önlem almalı

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title