Haberler

Moğolistan Bayanzurhk Belediyesi, Bakırköy'ü İnceledi

Moğolistan Ulan Batur şehri Bayanzurhk İlçe Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında öncü ve örnek çalışmalarda bulunan Bakırköy Belediyesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Moğolistan Ulan Batur şehri Bayanzurhk İlçe Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında öncü ve örnek çalışmalarda bulunan Bakırköy Belediyesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Moğolistan Ulan Batur şehri Bayanzurhk İlçe Belediyesi,Bakırköy Belediyesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Bayanzurhk Belediyesi'nden gelen 20 kişilik meclis üyelerinden oluşan heyete Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Taner Öğünç bilgi verdi.

Moğolistan'ın 308 bin nüfusuyla en büyük ilçesi olan Bayanzurhk Belediyesi heyeti, Türkiye'de sosyal belediyecilik alanında örnek çalışmaları olan Bakırköy Belediyesi'nde incelemelerde bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Taner Öğünç de şehir dışında bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu'nun selamlarını heyete ilettikten sonra tarihsel ve kültürel bağlarımız olan Moğolistan'ın en büyük ilçesiyle işbirliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Moğolistan Bakırköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title