Haberler

Moğol Sevgililer Boğaz'da Boğuldu

"14 Şubat Sevgililer" gününü geçirmek için İstanbul’a tatile gelen Moğolistanlı genç sevgililer, denizde boğularak hayatını kaybetti.

"14 Şubat Sevgililer" gününü geçirmek için İstanbul'a tatile gelen Moğolistanlı genç sevgililer, denizde boğularak hayatını kaybetti. Gençlerden birinin babasının milletvekili birinin de ülkesinde bakan olduğu öğrenildi.

İsviçre'de öğrenci olan babası Moğolistan'da milletvekili olan Sereter Bat Erdene ile babası bakan olan kız arkadaşı Sarengerel Dorlıg Jav, 7 Şubat'ta İstanbul'a geldi. Beşiktaş'ta 5 yıldızlı bir otele yerleşen gençler, dün gece iddiaya göre aşırı alkol aldı. Deniz kıyısında dolaşan gençlerden Sereter Bat Erdene, bir anda dengesini kaybedince denize düştü. Bunun üzerine kız arkadaşı da genci kurtarmak için denize atladı. Ancak 2 öğrenci de dalgaların arasında kayboldu. Görevliler olaya müdahale etmeye çalışsa da iki genç dalgalar arasında kayboldu. Sabah saatlerinde talihsiz kızın cesedini gören otel çalışanları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis, denizde arama başlattı. Deniz polisi, gençlerden Sarengerel Dorlıg Jav'in ve Sereter Bat Erdene'nin cesedine ulaştı. İki gencin cesedi, Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Çiftin kaldığı otelin bitişiğine çalışan bir vatandaş, "Buraya deniz polisi geldi. Ne olduğunu öğrenemedik. Daha sonra öğrendik, arkadaşlar ceset olduğunu söyledi. Deniz polisleri geldi, atladılar. Cesetleri çıkardılar. Sorduğumuz kadarıyla iki sevgiliymiş" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Moğolistan İstanbul İsviçre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title