Haberler

Mogder'den Başbakan Yardımcısı Elvan'a Ziyaret

Mersin Oto Galericiler Derneği (MOGDER) Yönetim Kurulu üyeleri, ’Güçlü Mersin Lobisi’ vurgusuyla milletvekilleri ve Mersin’in önde gelen sivil toplum örgütleri ile birlikte Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan’ı ziyaret etti.

Mersin Oto Galericiler Derneği (MOGDER) Yönetim Kurulu üyeleri, 'Güçlü Mersin Lobisi' vurgusuyla milletvekilleri ve Mersin'in önde gelen sivil toplum örgütleri ile birlikte Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Mersin Milletvekili Lütfi Elvan'ı ziyaret etti.

Mersin Valisi Özdemir Çakacak ve AK Parti, CHP, HDP Mersin milletvekillerinin katılımıyla 'Güçlü Mersin Lobisi' vurgusu için tüm sivil toplum örgütleri ile birlikte Anakara'ya çıkarma yapan grubun içerisinde MOGDER de yer aldı. Başbakanlık Merkez Bina'da gerçekleştirilen Lütfi Elvan ziyaretine, milletvekillerinin yanı sıra Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı Fazıl Türk, Mersin Üniversitesi Rektörü Ahmet Çamsarı, Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Sabri Tekli, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mahmut Arslan, Mersin Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Şerafettin Memiş, Mersin ESOB Başkanı Talat Dinçer, Deniz Ticaret Odası Başkanı Cihat Lokmanoğlu, MESİAD Başkanı Mehmet Deniz, Mersin GİAD Başkanı Memet İzol, MERTİD Başkanı Hamit İzol, MODER Başkan Vekili Abdurrahman Çokgünlü, MOGDER Başkanı Bekir Selvi, ÇUKTOB Başkanı Murat Demir, MEP Başkanı Ferudun Gündüz, TUGİAD Başkanı Armağan Öner ve AGİP Başkanı Hanife Körünoğlu katıldı.

Mersinli oto galericileri temsilen MOGDER Başkan Yardımcısı Ali Kıratlı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayım Kayıkçı ile birlikte Elvan ziyaretinde yer alan MOGDER Başkanı Bekir Selvi, böyle bir toplantıya davet edilmelerinin dernekleri açısından önemli olduğunu kaydetti. Mersin tarihinde ilk kez böyle bir buluşma gerçekleştiğine dikkat çeken Selvi, "Mersin'in tüm sivil toplum örgütlerinin katılımı ile gerçekleştirilen bu toplantıda, AK Parti, CHP ve HDP milletvekillerimizin ve Sayın Valimiz Özdemir Çakacak'ın da bulunuyor olması kentimizin geleceği açısından çok önemli bir adım. Mersin ilk kez böylesine güçlü bir lobi ile Ankara'ya çıkarma yapmış, birlik ve beraberlik mesajı vermiştir. Önümüzdeki 4 yıllık hükümet döneminde, Mersin'in bir başbakan yardımcısına sahip olması kent adına büyük bir şanstır. Kentimizin sorunlarının çözümü noktasında, birlik ve beraberlik içerisinde olup, sorunları tek ses olarak aktardığımız zaman eminiz ki, daha kolay bir şekilde sonuca ulaşabiliriz" dedi.

Başkan Selvi, MOGDER'in sektörün sorunlarını dile getirme adına her geçen gün biraz daha yol kat ettiğini ifade ederek, "Böylesine önemli bir toplantıya, sektörümüz adına davet edilmemiz derneğimizin kurulduğu günden bu yana geldiği noktanın açık bir göstergesidir" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özdemir Çakacak Ak Parti Akdeniz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title