Haberler

MOGDER'den Ali Kıratlı'ya Ziyaret

Güncelleme:

Mersin Oto Galericileri Derneği (MOGDER) Başkanı Bekir Selvi ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Mezitli İlçe Başkanı Ali Kıratlı'yı ziyaret ederek, başarı dileklerini ilettiler.

MOGDER'in sorunlarından bahseden Başkan Selvi, galericiler olarak çok mağdur olduklarını ve Mersin Büyükşehir Belediyesi'nden destek beklediklerini ifade etti.

Mezitli AK Parti İlçe Başkanı olarak MOGDER'e her zaman destek sunacağını ifade eden Kıratlı ise "İlk önce yapılması gereken galerici esnafın sırt sırta vermesi. Çok şükür biz bunu bu güne kadar sağladık ve sağlamaya da devam edeceğiz. Ben de bir MOGDER üyesi olarak her zaman haklı davamızın peşine düşeceğim ve elimden geldiğince siz sevgili meslektaşlarıma destek olacağım" dedi.

MOGDER Başkanı Bekir Selvi hem AK Parti ilçe Başkanı olarak hem de MOGDER üyesi olarak Başkan Kıratlı'nın her zaman desteğini arkalarında hissettiklerinden dolayı memnuniyet duyduklarını kaydetti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Kıratlı Ak Parti Mezitli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title