Haberler

Mogan'dan Eymir'e Bisikletçilerin Renkli Yarışı

Güncelleme:

11. Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Gölbaşı Şenliği'nde bisiklet tutkunları da unutulmadı ve Mogan'dan Eymir'e bisiklet şenliği gerçekleştirildi.

11. Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Gölbaşı Şenliği kapsamında Atatürk Sahil Parkı'ndan başlayıp Eymir'de sona eren bisiklet şenliği düzenlendi.

Gölbaşı Belediyesi'nin düzenlediği şenliklerin üçüncü ve son gününde gerçekleştirilen yarışta bisiklet tutkunları saat 12.00'de Atatürk Sahil Parkı'nın önünden verilen startla Eymir Gölü'ne kadar pedal çevirdiler.

BAŞKAN DURUAY DA PEDAL ÇEVİRDİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, 11. Uluslar arası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği kapsamında düzenlenen bisiklet yarışlarına büyük ilgi olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti. Başkan Duruay, yarışlara katılan bisikletçilere başarılar diledi. Geniş bir katılımın olduğu bisiklet yarışların da Başkan Fatih Duruay'da Eymir Gölü çıkışına kadar pedal çevirdi. Şenlik bitiminde ise Duruay, bisiklet şenliğine katılanlara madalya hediye ederek teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Gölbaşı Belediyesi Fatih Duruay Eymir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title