Haberler

Modifiye Araçlar Kütahya'da Buluşuyor

Modifiyeli otomobil ve motorsikletler, Kütahya’da bir araya geliyor.

Modifiyeli otomobil ve motorsikletler, Kütahya'da bir araya geliyor.

Kütahya Belediyesi'nin katkılarıyla Radyo Enerji ve Efsane Organizasyon'un ortaklaşa düzenleyeceği Kütahya Modifiye Otomobil ve Motorsiklet etkinliğinin, 5-6 Eylül 2015 tarihlerinde Fuar Alanı'nda gerçekleştirileceği bildirildi.

Etkinliğe 15 ilden gelecek özel tasarımlı otomobil ve motorsikletlerin, 2 gün boyunca sergileneceği belirtildi.

Etkinliğin Organizetörü Efsane Organizasyon yetkilisi Ersan Tıraşçı, "Öncelikle Belediye Başkanımız Kamil Saraçoğlu verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. Bizim amacımız halkımız arasında modifiye araç dendiğinde farklı bir algı var biz bu algıyı kırmak istiyoruz Modifiyeli araç dendiğin bu araçları sahipleri tamamen saygın ve bir o kadarda kaliteli insanlar araçlarına değer veren araçlarını baştan aşağıya yeniliyor örneğin ses sistemini değiştiryor, kaporta aksamını yeniliyor ve bildiğimiz normal bir araç yerini çok güzel ve özel bir araç halini alıyor bu araçların bir çoğu zaten trafiğe çıkmıyor etkinlikten etkinliğe araçlar görücüye çıkıyor büyük paralar ödenerek yapılan bu modifiyeli araçları amacımız Kütahya halkına tanıtmak,ülkemizin yaklaşık 15 ilinden gelecek modifiyeli araçları fuar alanında vatandaşlarımızın beğenisine sunacağız.Böylesi etkinlikler yurt dışında büyük ilgi görüyor ve yapılan şehirlere ekonomik getirisi çok yüksek oluyor.2 gün sürecek etkinliğimize Kütahya'da bulunan modifiyeli araçlarda katılacak, dışarıdan gelen araçlarımız Kütahya'da 2 gün konaklayacak ve Kütahya ekonomisine katkı sağlayacaklardır. Bu noktada bize sponsor desteği veren Kütahya'lı girişimci esnaflarımızada ayrıca teşekkür ederiz.5-6 Eylül tarihlerinde yapacağımız etkinliğimize Tüm Kütahya halkı davetlidir, girişlerimiz ücretsiz olacaktır" dedi.

MODİFİYE NEDİR?

"Motorun gücünü artırmak, fren sistemini güçlendirmek, kabin ve karoserde bir takım değişiklikler yapmak, aracın daha süratli görüntüsü ve hızıyla dikkati çeken bir otomobil haline getirilmesi için yapılan değişikliklerdir.Diğer otomobillerden ayırt edilen en büyük özellik de bu olsa gerek. Modifiyenin en çarpıcı özelliği motor gücünü artırmaktır. Daha geniş piston kullanmak ya da eksantrik milinin derecesini değiştirmek, motora güç kazandırmanın en etkin yolları. Bununla birlikte, elektronik beyin programının geliştirilmesi ve hava emmeyle egzoz sisteminin modifikasyonu. Turbo motorlarda bu işlemlerin yanında Turbo valfinin basınç limitini artırılması, intercooler'i büyütmek ve blow-off supabı monte ederek güç artırılabiliyor. Otomobillerde yapılan bu teknik değişiklikler sadece sürat yapması için değil, yol tutuşu güçlendirmeyi ve frenaj kabiliyetini artırmayı da kapsıyor. Bu değişimlerin hepsi bir zincir olarak da düşünmemiz mümkün.Bu yüzden zincirlerden biri eksik olduğu zaman mutlaka olumsuz bir faktörle karşılaşmak kaçınılmaz oluyor.Örneğin;Gücü artırılan otomobili yolda tutmak için birtakım teknik değişiklikler yapmak ve güvenli durabilmesini sağlamak için fren sistemini güçlendirmek gerekiyor. Biri eksik olduğunda, ölümle dahi sonuçlanabilecek kazaların yaşanması her an mümkün. Bu nedenle modifiye işlemini yaptırırken doğru sıralama yapmak gerekiyor." (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kütahya Belediyesi Kamil Saraçoğlu Eylül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title