Haberler

Modern Cenaze Araçları Hizmete Girdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından defin işlemlerinde kullanılmak üzere kiralanan araçlar hizmete alındı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından defin işlemlerinde kullanılmak üzere kiralanan araçlar hizmete alındı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü tarafından kullanılmak üzere kiralanan 10 adet cenaze aracının tanıtımı yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kiralanan araçların tanıtım programına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Altay ve Dr. Ali Yeşildal, İl Müftüsü Yusuf Doğan, daire başkanları, il ve ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı.

Başkan Karaosmanoğlu konuşmasında vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarının altını çizerek, "Kocaeli'de vefat eden vatandaşlarımızın ailelerinden her hangi bir ücret alınmadan yardım ediliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak bu son teknoloji araçları hizmete alarak vatandaşlarımızın bu günlerinde de yanlarında oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Cenaze araçları modern Euro 6 teknolojisine göre üretildi. 2017 model olan araçlar Türkiye'ye bu klasmanda gelen ilk araçlar olarak dikkat çekiyor. Soğutucu sisteme ve 4 cenaze kapasitesine sahip olan 10 adet araç iki yıl süre ile şoförleriyle beraber kiralandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Mustafa Altay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title