Haberler

Model Anneler

Podyumları Kasıp Kavuran Ünlü Mankenler, Anne Olduktan Sonra da Fizikleriyle Büyülemeyi Sürdürüyor.

ADRIANA LIMA

Podyumların en seksi ve en güzel kadınlarından biri olan 1981 doğumlu Adriana Lima, iki çocuk annesi. 2009'da ilk çocuğunu dünyaya getiren Lima, ikinci çocuğunu da geçtiğimiz yıl kucağına aldı. Ailesini daha da genişletmek istediğini söyleyen Adriana Lima, sadece çocuklarla ilgilenmenin bile form tutmak için yeterli olduğuna inanıyor.

ALESSANDRA AMBROSIO

1981 doğumlu Alessandra Ambrosio, iki çocuk annesi. Kızı Anja 4 yaşına giren Ambrosio, henüz 1 yaşında olan oğlu Noah ile olabildiğince çok zaman geçiriyor. Ambrosio; yazları salata yediğini, kışınsa çorbalara ağırlık verdiğini söylüyor.

DOUTZEN KROES

1985 doğumlu Doutzen Kroes, ilk çocuğunu iki yıl önce dünyaya getirdi. Beslenmesine çok dikkat ettiğini söyleyen Hollanda asıllı Kroes, "Manken olmasaydım da yine spor yapmayı ve doğru beslenmeyi sürdürürdüm" diye konuşuyor.

GISELE BUNDCHEN

1980 doğumlu Gisele Bündchen, iki çocuk annesi başarılı bir manken. Hamilelikleri sırasında spor yapmaya özen gösteren Bündchen, 3 yaşındaki oğlu Benjamin ve 5 aylık kızı Vivian ile olabilidiğince çok zaman geçirdiğini söylüyor.

MIRANDA KERR

Orlando Bloom'un eşi Miranda Kerr, ilk çocuğunu iki yıl önce dünyaya getirdi. Doğumdan kısa süre sonra podyumlara dönen 1983 doğumlu manken, düzenli olarak spor ve yoga yaparak hamilelik kilolarından kurtulduğunu belirtiyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Alessandra Ambrosio Gisele Bündchen Doutzen Kroes Adriana Lima Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title