Haberler

Modaya Yön Verenler Mimar Kemalettin'de Buluştu

Türkiye'nin ve İzmir'in moda merkezi Mimar Kemalettin sezona hazırlanıyor.

Modaya yön veren firmalar fuara hazırlanırken Arıbaş Reklam Ajansı'nda buluşan modaya yön veren isimler 2016 çekimlerine start verdiler.

Dünya saç tasarım markası Harun Cici'nin saç ve makyajlarını yaptığı modellerin çekimlerini Arıbaş Reklam Ajansı Stüdyosu'nda Abdurrahman Arıbaş yönetiminde fotoğraf sanatçısı Levent Üregenç yaptı. Sezonun ilk çekimine katılan Moda Felicita Gelinlik Firması sahibi Ayşegül Özbay Tohumcu ekibi birbirinden güzel gelinlik ve abiye modellerinin katalog çekimlerinde hazır bulundular. Tasarımlarında ve koleksiyonlarında farklılıklarını vurgulayan Moda Felicita Gelinlik firması yetkilileri 2016'dan umutlu olduklarını belirterek sezonun hayırlı uğurlu olmasını temenni ettiler. Diğer firma Rana Gelinlik firmasının stilisti Berna Karaçay da yaptığı açıklamada bu sene gelinlik modasının yoğun dantellerle hareketli ürünlerin ön planda olduğunu belirtti. Karaçay 2016 gelinlik koleksiyonuna nişanlıkların yanı sıra bindallı (kınalık) alanında da boy göstereceklerini ifade etti. Her iki firma da profesyonel bir ekiple çalışmaktan zevk aldıklarını belirterek gelinlik ve nişanlık, bindallı, abiye kıyafetlere uygun saç ve makyaj uygulayan Harun Cici ile çalışmaktan mutlu olduklarını dile getirdiler.

Abdurrahman Arıbaş da yaptığı açıklamada, fuar hazırlıkları kapsamında Bridalbook Dergisi'ni çıkaracaklarını hatırlatarak 5 bin adet baskı yapıp en az 40 firmanın gelinlik, abiye, bindallı, damatlık kostümlerini yer vererek tanıtımlarını yapacaklarını söyledi. Firmaların dergiyle tanıtım yaparak gerek evlenmeye hazırlananlar gerekse mağazalardan olumlu geri dönüşler aldıklarını belirten Arıbaş, son üç yıldır sektöre ve modaya yön veren Harun Cici ile çalışmaktan memnunluk duyduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mimar Kemalettin Karaçay İzmir Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title