Haberler

Modanisa'dan Alışverişte Yeni Konsept: Mağazada Beğen İnternetten Evine Gelsin

'Mağazadan Beğen, İnternetten Evine Gelsin' konseptiyle Modanisa.com sitesindeki en beğenilen, en çok satan, yeni sezon ürünler arasından deneme amaçlı seçilen ürünler mağazada moda severlerle buluşturulacak.

'Mağazadan Beğen, İnternetten Evine Gelsin' konseptiyle Modanisa.com sitesindeki en beğenilen, en çok satan, yeni sezon ürünler arasından deneme amaçlı seçilen ürünler mağazada moda severlerle buluşturulacak. Mağazada müşterinin beğendiği ürün aynı gün evine kargolanacak, ayrıca stoğu olan seçili ürünler direk mağazadan da satın alınabilecek.

2011 yılında kurulan, bugün 57'den fazla ülkeye sunduğu 30 bin çeşit ürün ve 300'ü aşkın marka ile Türkiye'nin ilk ve dünyanın ise; en büyük muhafazakar online alışveriş sitesi Modanisa.com, alışveriş dünyasına yepyeni bir konsept kazandırıyor.

Aynı Gün Kargo

25 Mayıs Pazartesi günü Ümraniye Alemdağ Caddesi'nde kapılarını açan Modanisa.com mağazası, Türkiye'de ilk kez uygulanacak bir hizmet veriyor.

'Modanisa Deneyim Mağazası' denilen sistemle, müşteriler site üzerinde beğendikleri ürünleri deneyimleme şansına sahip olacak. Beğendikleri ürünleri site üzerinden sipariş vererek satın alacaklar. Ürünler aynı gün kargoya teslim edilerek en hızlı şekilde müşterilere ulaşması sağlanacak. 17 binin üzerindeki ürün çeşidinden en çok satılan yeni ve trend ürünler de mağazada satışa sunulacak.

Mağazanın arkasında yer alan bahçe, Ramazan Ayı'nda hizmete girecek ve bu bahçede Modanisa Kadın Kadına Sohbet etkinlikleri düzenlenecek. Sadece kadınlara hizmet verecek olan bu özel alanda alışverişe gelen hanımlar, çay ve kahve ikramları ile alışveriş keyiflerini tamamlayacak. Modanisa Kadın Kadına Sohbet etkinlikleri ile ilgili duyuru ve detaylı bilgiler Modanisa.com üzerinden müşterilerle paylaşılacak.

Mağaza adres: İstiklal Mah. Alemdağ Cad. No: 156/B (Eski Mehtap Pasajı) Ümraniye/İstanbul (0216) 344 44 59

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Ümraniye Türkiye Moda Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title