Haberler

    Modanın Kalbi Sosyal Medyada Atıyor

    JFC Giyim Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, son yıllarda modayı sosyal medyanın belirlediğini ifade ederek 'Artık herkes her beğendiğini cep telefonlarıyla...

    - Sosyal medya kullanıcıları Facebook, Twitter ve Youtube gibi mecralarda beğendiği ürünleri paylaşarak modayı belirlediklerini söyleyen Fahri Çakır, "Tarzımızın ve koleksiyonlarımızın belirleyicisi artık sosyal medya. Artık herkes her beğendiğini cep telefonlarıyla paylaşarak çok geniş kitlelere ulaştırıyor. Bunları çok sıkı takip ederek güncel modayı sosyal medya üzerinden takip ediyoruz. İnsanlar artık twiter'dan ve facebook'tan modayı takip ediyor, internetten beğendiği bir ürünü instagram'a yükleyerek çevresine iletebiliyor. Böyle bir dönemde bu insanların eğilimlerine bakarak gelecek inşa edebilirsiniz. Bu giyimde de böyle bir başka şeyde de böyle. İsteklere ve taleplere bakıyoruz. Bu taleplerin sonunda gelişmelere de bakarak bir gelecek planlaması yapıyoruz. Bir ayakkabıyı beğenen ve binlerce takipçisi olan biri 'şu ayakkabıyı beğendim' diye sosyal medyada paylaşıyor. Bu paylaşımlar çok kısa bir sürede diğer takipçilere ulaşıyor. Burada da şunu görüyoruz; sosyal medya kullanıcıları modayı belirlemede ön plana çıkıyor. Biz de sosyal medyadaki talepler doğrultusunda bir yön belirliyoruz. Sosyal medya içinde doğru tespitler yapar ve doğru analizlerde bulunursanız fiyatları, renkleri ve modelleri belirleyebilirsiniz. Birçok şeyi belirlemede buradan yararlanabiliyoruz" diye konuştu.

    Şık olmak ve modayı takip etmek pahalı bir şey değil

    Şık olmanın ve modayı takip etmenin pahalı bir şey olmadığını vurgulayan Fahri Çakır "Doğru ürünü satın almak için çok para ödemeye gerek yok. Biz JFC Giyim olarak bunu ispatlamaya çalışacağız. Doğru ürünü doğru fiyata şık olmak isteyenlere ulaştırmaya çalışacağız" dedi.

    Kaynak: İHA

    Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Fahri Çakır Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title