Haberler

Modada İhtişamın Yanı Sıra Espri De Önemli

Güncelleme:

İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Gül Ergi, günlük yaşamında ve davetlere giderken tasarımlarını giymeyi tercih ettiği modacıları açıkladı.

Hem günlük hayatımda hem de yoğun davet katılımı temposunda özellikle tercih ettiğim modacılar var. Bu konuda benim için yerli ya da yabancı tasarımcı olması fark etmiyor, önemli olan çizgilerinin tarzım ve karakterimle uyumlu olması.

İhtişamlı geceler için

Özellikle gece kıyafeti ve uzun modeller için Zuhair Murad'ı tercih ediyorum. Bizzat tanıdığım Lübnanlı modacı, çok ihtişamlı kadın elbiseleri tasarlıyor. Bu yılki Golden Globe'da Jennifer Lopez'in elbisesini tasarlayan ve yine Lübnanlı olan tasarımcı Reem Acra'nın modelleri de çok hoşuma gidiyor. Her yıl mutlaka 2-3 tasarımını satın aldığım ve çok ihtişamlı çizgileri olan bir diğer isim ise Naeem Khan. Hint asıllı Amerikalı tasarımcı her koleksiyonunda kendine hayran bırakıyor.

Romantik duruşlara özel

Romantik bir duruş için tercihim Alberta Ferretti oluyor. Albenisi, uçuşan danteller ve şifonlarında... Bu konuda çok iddialı olan bir diğer isim ise Amerika'da pek çok ünlü için kırmızı halı elbiseleri diken Carolina Herrera. Romantizm denince atlayamayacağım bir diğer isim ise tül şifon ve dantel detayları ile tam benim stilimi yansıtan Monique Lhuillier tabii ki...

Kraliyetin de tercihi o

Londra'da yaşayan bir Türk modacımız var Erdem Moralıoğlu. Piyasada marka adını "Erde" olarak kullanıyor. Her yıl tasarımlarından en az 6-7 parça alıyorum. Müthiş ve çok değişik bir stili var. Hatta İngiltere'de Kraliyet Ailesi de kimi zaman ondan giyiniyor. Mesela Kate Middleton'ın dikkat çekici kıyafetlerinin çoğu Erdem'den.

Şaşırtıcı gündüz modası için

Gündüzleri modern, değişik ve hatta uç çizgilerde tasarımları olan Simone Rocha ya da Delpozo ürünlerini tercih ediyorum. Her ikisinin de kıyafetlerini giydiğimde insanları şaşırtmayı başarıyorum, diyebilirim. Çünkü tasarımlarında mutlaka esprili bir taraf oluyor.

Ayakkabı sürprizli olmalı

Ayakkabıda tercihim Charlotte Olympia oluyor. Çünkü çok klasik çalışmaları sevmiyorum. Tasarımlarda mutlaka bir espri, beni cezbeden bir yanı olmalı. Bu sebeple hem ayakkabıda hem de çizmede Charlotte Olympia muhteşem. Çizmelerde ayrıca Hermes de vazgeçilmezler arasında. Klasik ve yalın çizgisi sayesinde tüm kıyafetlerle uyum sağlıyor. Spor tarz içinse tercihim Lanvin oluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Erdem Moralıoğlu Jennifer Lopez Charlotte Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title