Haberler

Modacı Akkaya, New York Moda Haftasına Damga Vurdu

Türkiye'nin uluslararası üne sahip moda tasarımcılarından olan Hakan Akkaya, "Dünyanın en önemli moda organizasyonu olan New York Fashion Week'deki defilesiyle organizasyonun en görkemli şovuna imza attı.

Türkiye'nin uluslararası üne sahip moda tasarımcılarından olan Hakan Akkaya, "Dünyanın en önemli moda organizasyonu olan New York Fashion Week'deki defilesiyle organizasyonun en görkemli şovuna imza attı. Victoria Beckham, Anna Sui, Alexander Wang, Tommy Hilfiger, Ralph Laurent, Vera Wang gibi dünya devleriyle birlikte New York Fashion Week'te "Freedom" (Özgürlük) adlı koleksiyonuyla Hakan Akkaya, uluslararası moda dünyasının en çok konuşulan ismi oldu.

Akkaya, defilesinde 50 kadın, 58 erkek kreasyonu olmak üzere toplamda 108 parçalık koleksiyonuyla yer aldı. Defilede 46 yabancı mankenin yanı sıra, Türkiye'den ünlü model Çağla Şikel baş manken olarak podyuma çıktı. Şikel kendisi için özel olarak hazırlanmış tasarım elbise ile podyuma çıkarak herkesi büyüledi.

Akkaya, New York'ta bir ilke imza attı

Ünlü modacı Hakan Akkaya, New York Fashion Week Takviminde ismi yayınlanan ilk Türk modacı olarak da bir ilke imza attı. Koreografisini ünlü Koreograf Uğurhan Akdeniz'in, moda direktörlüğünü Mert Yemencioğlu'nun üstlendikleri defilenin en ilginç kısmı ise bazı modellerin tesettürle podyuma çıkması oldu. Uluslararası medya kuruluşlarının büyük ilgi gösterdiği defilede ünlü modacı bu hareketiyle islamofobiye tepkisini gösterdi. New York moda haftasının dekorundan koleksiyonuna ve koreografisine, en önemli organizasyonu olarak işaret edilen defileye katılan dünyaca ünlü yıldızlar güzellikleri ve zarafetleri ile geceye damgasını vurdu.

T.C. New York Başkonsolosu Ertan Yalçın ve eşi, Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Büyükelçisi Feridun H. Sinirlioğlu ve eşi Ayşe Sinirlioğlu ve New York Başkonsolos Yardımcısı Reyhan Özgür de etkinlikte ünlü modacıyı yalnız bırakmadı.

Başarılı modacı Hakan Akkaya ise hazırladığı defileyle ilgili: "Bir Türk modacı olarak ülkem adına çok gururluyum" sözleriyle heyecanını paylaştı. - York

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakan Akkaya New York Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title