Haberler

Moda&sosyete

HAFTANIN NAFTALİN PİŞTİSİ Geçtiğimiz günlerde İpek Toplusoy'un elbisesini görür görmez taa iki sene önceye; Sanem Tezman ve Feryal Gülman piştisine gittim.

HAFTANIN NAFTALİN PİŞTİSİ

Geçtiğimiz günlerde İpek Toplusoy'un elbisesini görür görmez taa iki sene önceye; Sanem Tezman ve Feryal Gülman piştisine gittim. İkisini de blog'umda konu etmiştim. Hatta Sanem Tezman, bu resimde hamile. Yakaları farklı ama aynı Mary Katrantzou elbise. İpek Toplusoy, rakiplerine göre zayıf kaçmış ama daha önce tanınmış isimlerin üstünde görülen eski sezon bir parçayı hiçbir komplekse girmeden giymesini takdir ettim. Benim adıma güzel bir örnek.

HAFTANIN EVET'LERİ

Bu haftaki 'evet'ler Siren Ertan Çarmıklı ve Gül Saygı'dan geliyor. Ertan, kendi tasarımı olan beli açık bluz ve eteği o kadar güzel taşımış ki, hayran kaldım. Kıyafetine uyumlu kolyesi, saç modeli, makyajı, clutch'ı, pozu; her şeyi dört dörtlük ve klas. Gül Saygı; önden dümdüz görünen ama aslında nefis bir sırt dekoltesine sahip olan DSquared2 marka elbisesiyle çok hoş. Sarışınlığa geri dönmesine en çok sevinenlerdenim. Havası bir başka oluyor. Gösterişli güzelliğine uyumlu klas bir şıklık içinde.

2014 PARİS COUTURE HAFTASI'NDA TANIDIK SİMALAR

Geçtiğimiz günlerde Polar Moda'nın sahibi Sevim Uyar; Paris Couture Haftası'nda düzenlenen Ulyana Sergeenko defilesine yakın dostu Berin Okçu ile katıldı. Modasever ikili; hem Sergeenko ile, hem de 'absürd ikoncan' değil de gerçek moda ikonları olan Miroslava Duma ve Ulyana Sergeenko ile çektirdikleri kareleri sosyal medyada paylaştılar. Berrin Okçu, inişli çıkışlı tarzına Ulyana Sergeenko tasarımlarıyla son verebilir. Markayla müthiş uyumlu bir fizik yapısı var. Devamını heyecanla bekliyorum. Bu özel ve müthiş markayı Türkiye'de sadece Polar Moda'da bulabilirsiniz notunun altını da önemle çizmek gerekiyor.

HAFTANIN ELBİSESİ

Haftanın elbisesi de Arzu Kaprol'dan, taa 2012 yılından geliyor. Arzu Kaprol, hayran kaldığım kendi tasarımı elbisesiyle 2012 Stil Ödülleri'nin en şıklarındandı. Tasarım anlamında dünya devleriyle kapışacak kadar başarılı bir elbise. Uzun zaman sonra, geçtiğimiz ay Türkiye güzelimiz Açelya Samyeli Danoğlu giydi elbiseyi. Bu hafta da Hollywood'a gidiyoruz ve Beyonce'nin annesi Tina Knowles'u, doğum günü partisinde Arzu Kaprol elbisesiyle görüyoruz. Bu elbise oralara nasıl ve kimin aracılığıyla gitti bilemiyorum ama keşke annenin değil de kızı Beyonce'nin giydiğini görseydik. Çünkü bu elbiseye yakışan; Beyonce gibi star bir isim.

HAFTANIN HOLLYWOOD ÇELMESİ

isimler, birçok sefer Hollywood ile pişti oluyor. Ama bazen öyle durumlar yaşanıyor ki, sosyetem beni hayretler içinde bırakıyor. Mesela Beyza Arslan'ın Tom Ford elbisesi ile Arzu Sabancı'nın Alexander McQueen elbisesini henüz hiçbir dünyaca ünlü isim giymedi. Üstelik son derece hit parçalar olmalarına rağmen... İki elbise de taşınması zor bir modele sahip. Beyza Arslan'ınki; Amerikan kültürü esintili, pop art desenli 'kapow' elbise. Ayakkabıda, desenle uydurmak için yine Tom Ford'dan seçmek yerine düz bir model tercih etseydi daha iyi olurdu. Arzu Sabancı'nın Alexander McQueen'i ise hem model olarak, hem de ağırlık olarak taşınması çok zor. Ama altından kalkmış mı; evet kalkmış. İnce hatlara sahipseniz, işte böyle bir avantaja sahip oluyorsunuz. Saçını daha rahat ve doğal yapabilirmiş ama bu model de yakışmış. Sarı ve beyaz pırlanta mücevherleri ve taşlı clutch'ı da, yakanın zenginliğine yerinde bir eşlik olmuş.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Feryal Gülman Arzu Kaprol Hollywood Moda Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title