Haberler

Moda Sahnesi'nde 17-23 Mart Haftası

Güncelleme:

Moda Sahnesi 17-23 Mart Haftası yene dopdolu geçecek.

*TİYATRO

6 Oyuncu Yönetmenini Arıyor
Restoran mı açmalı, dizilerde mi oynamalı? Film işine mi girmeli, tiyatro da mı kalmalı? Gündelik dertlerle, sanatsal dertler arasında oradan oraya savrulan oyuncuların mahrem dünyasına tanıklık eden Steven Berkoff'un oyunu "6 Oyuncu Yönetmenini Arıyor"u, Onur Ünsal çevirdi, Kemal Aydoğan yönetiyor. Mutlu Güney, Ayçe Abana, Esra Kızıldoğan, Onur Ünsal, Timur Acar, Alper Baytekin , Deniz Elmas'ın rol aldığı oyunun sahne tasarımı Bengi Günay, ışık tasarımı İrfan Varlı yapıyor.

22 Mart Cumartesi 16.00 (İndirimli)
22 Mart Cumartesi 20.30

Hamlet
Yönetmenliğini Kemal Aydoğan'ın yaptığı oyunda, Onur Ünsal, Murat Tüzün, Timur Acar, Esra Kızıldoğan, İnan Ulaş Torun, Çağlar Yalçınkaya, Kübra Kip, Hasan Demirtaş ve Alper Baytekin rol almaktadır. Oyunun sahne tasarımı Bengi Günay'a, ışık tasarımı İrfan Varlı'ya ait.
19 Mart Çarşamba 20.30
20 Mart Perşembe 20.30

Bütün Çılgınlar Sever Beni
Kontrolden çıkmış bir kıskançlığın etrafında şekillenen hikâyede, Mert Fırat ile Aslı Tandoğan evli bir çifti, Volkan Yosunlu ise kendini bu evliliğin içinde bulan yakın arkadaşı canlandırmaktadır. Yönetmenliğini Kemal Aydoğan'ın yaptığı oyunun sahne tasarımı Bengi Günay'a, ışık tasarımı İrfan Varlı'ya ait.
23 Mart Pazar 16.00 (indirimli)
23 Mart Pazar 19.00

Palyançolar Okulu
Friedrich Karl Weachter'in yazmış olduğu, Kemal Aydoğan'ın yönettiği Palyançolar Okulu, palyaço olmaya hevesli 4 öğrencinin haylazlıkları ile onları denetim altına almaya çalışan katı disiplin yanlısı profesörü anlatır.
23 Mart Pazar 12.00 (Son Oyun)

Arturo Ui'nin Önlenebilir Tırmanışı
Brecht'in savaş döneminde yazdığı anti-faşist bir oyun olan "Arturo Ui'nin Önlenebilir Tırmanışı"nı seyirciyle buluşturan Tiyatroadam'ın, bu oyununda; Hitler'in iktidara yürüyüş öyküsü ile ünlü Chicago'lu gangster Al Capone'un öyküsü örtüştürülüyor. Oyunda, günübirlik çıkarlar adına iktidar ve sermaye sahiplerinin yasaları çiğneyerek işbirliği yaptığında; ülke siyasetinin, toplumsal düzenin onarılmaz ve geri dönülemez bir baskı rejimine dönüşebileceği gerçeği gözler önüne seriliyor.
18 Mart Salı 20.30

*KONSER

The Secret Trio Konseri
21 Mart Cuma 20.30

*SİNEMA

KAPİTAL
20 Mart Perşembe'ye kadar, tek seans: 12.30

Yasak Aşk
20 Mart Perşembe'ye kadar, tek seans: 14.45

Ömer
19 Mart Perşembe'ye kadar, tek seans: 19.15


Rüzgar Yükseliyor
19 Mart Perşembe'ye kadar, seanslar: 16.45, 21.15

*SEMİNER

Dram Sanatıyla Düşünmek
Seminer Emine Ayhan tarafından verilecektir.
Haftanın Konusu: "Hayaletlerle Konuşmak bir "Eylem" midir?"

Dram sanatının Rönesans İngiltere'sindeki romantik yeniden dirilişine vesile olan tarihsel bağlamı irdeleyecek ve değişen biçimsel ve felsefi özellikleriyle Shakespeare tragedyasını Hamlet oyunundan hareketle tartışacağız. İzleyeceğimiz başlıklar: eylem, moderndeki trajik, entelektüel figürü, dolaylılık, oyun-içinde-oyun, nostalji ve ütopya, romantik ve trajik ironi.
17 Mart Pazartesi, 19.00

Edebiyat Atölyesi: Yazının Halleri I
Atölye Birgül Oğuz Tarafından Verilecektir.
19 Mart Çarşamba günüden itibaren, 6 hafta boyunca her Çarşamba saat 19:00'da.
Katılım Bedeli: Tam: 250 TL Öğrenci: 150 TL
*Kontenjan 15 kişiyle sınırlıdır.
19 Mart Çarşamba, 19.00

Kaynak: Bültenler / Güncel

Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title