Haberler

Moda Haftasına Moscot Gözlükleri Damga Vurdu

Güncelleme:

Mercedes-Benz Fashion Week'e katılan Emre Erdemoğlu'nun defilesine Moscot gözlükleri damga vurdu.

Türkiye'nin en büyük moda etkinliği olan, 10- 14 Mart 2014 tarihlerinde gerçekleşen Mercedes-Benz Fashion Week'e katılan Emre Erdemoğlu'nun defilesine sponsorluk yapan Moscot gözlükleri damga vurdu.

Jale Hürdoğan, Deniz Berdan, Hakan Akkaya, Emre Erdemoğlu gibi ünlü modacıların katıldığı defilede en çok konuşulan Dünya'ca ünlü Moscot gözlükleri oldu.

Dünya'ca ünlü bir çok ünlünün kullandığı ve marka yüzü olduğu Moscot gözlükleri ve birçok önemli markayı Türkiye'ye getiren NSA Optik Emre Erdemoğlu'nun defilesine Moscot gözlükleri ile sponsor oldu. Bir Dünya markası olan MOSCOT gözlükleri, kusursuz işçiliği ve açıkça işlenmiş modelleriyle stilinizi yansıtarak; sezonun trendlerini taşıyan deri kaplamalı, özel baskılı, metal ve kemik malzemeden üretilmiş zengin koleksiyonu ile alternatif renk seçeneklerini de sizlerle buluşturuyor.

Modaya yön veren Lafont, Moscot, Redbull gibi markalarında distribitörlüğünü yapan NSA Optik son zamanlarda adından sıkça söz ettirerek optik sektöründe ki başarısını kanıtlamaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mercedes Benz 14 Mart Türkiye Moda Moda Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title