Haberler

Moda Devleri Bu Akşam Kariyer Fashıon Show'da Buluşuyor!

Güncelleme:

Gelenekselleşmiş ve her yıl yepyeni sürprizlerle gerçekleştirilen Kariyer Fashion Show defilesinin bu seneki Moda Direktörlüğünü başarısını dünyaya kanıtlamış dev isim Özlem Süer üstleniyor. Koreografisi ise Türkiye'nin en önemli koreografı Yasin Soy'un imzası taşıyor.

Özlem Yıldız'ın sunumuyla Didem Soydan'ın açılışını yapacağı defilede Çağıl Özge Özkul, Cansu Vatansever ve Tuğba Melis Türk'ün bulunduğu 30 kişilik top model kadrosu podyuma çıkacak.

Moda bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan Pret-A Porter koleksiyonunun styling çalışmasını Mert Yemenicioğlu üstlenirken, saç ve makyaj uygulamaları ise yine dünyaca ünlü saç ve makyaj artistimiz Alp Kavasoğlu önderliğinde Kariyer Eğitim Kurumları'nın kuaförlük ve makyaj bölümü öğrencilerine emanet ediliyor.

1989 yılından itibaren moda sektörüne yenilikçi bir yaklaşımla eğitim faaliyetleri yürüten Kariyer Eğitim Kurumları, öğrencilerini görkemli bir defile ile mezun ederek moda dünyasının beğenisine sunacak. 19 Ocak Pazartesi Akşamı WOW Hotel Convention Center da gerçekleşecek olan defilede Moda Tasarımı öğrencileri kendi tasarımlarını sergileyerek adeta bir moda şöleni yaşatacak.

2015 ilkbahar/yaz trendlerinden yola çıkarak hazırlanan Kariyer Fashion Show Pret-A Porter koleksiyonu 4 farklı temada modaseverlerin karşısına çıkıyor.

Botanical temasında sakinleştirici pastel tonların yanı sıra, hipnotize edici yağmur ormanının can alıcı renkleri öne çıkarken, Bohem teması süslü karnavalların büyülü detaylarını barındırıyor. Avant Pop temasında ise; baskı ve desenler, desenli kloş etekler, kaplar ve pelerinler öne çıkarken Stream Line teması ile birbirine aykırı olan parçaların birlikteliği farklılığın outfitini oluşturuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özlem Yıldız Özlem Süer Türkiye Moda Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title