Haberler

"Moda Aşkı" Markafoni'de

Sevgililer Günü'nde "moda aşkı" markafoni'de yaşanır!

Renkli kampanyaları ile moda rüzgarları estiren markafoni, Sevgililer Günü için birbirinden şık ve çekici kıyafetlerle "moda aşkı"nı yaşatmaya devam ediyor.

Renkli kampanyalarıyla moda tutkunlarının gardıroplarını zenginleştiren markafoni, Sevgililer Günü için şıklığın ilk adresi olmaya devam ediyor. Hem şık hem de çekici olmak isteyenler için birbirinden şık kombinler sunan markafoni ile 14 Şubat'ta da "her alışveriş bir aşk" olacak.

Sevgililer Günü hazırlığınız markafoni şıklığı ile tamamlansın!

Özel geceler için ideal olan kombinler sunan markafoni, Sevgililer Günü'nde göz kamaştırmak isteyen moda tutkunlarına farklı seçenekler sunuyor. markafoni ile Sevgililer Günü'nde ışıltılı ve parlak elbiselerle çekici olabilir, yüksek bel pantalon ve şık bir bluzla asil şıklığı yakalayabilir ya da kırmızı şık bir elbise ile geceyi ateşleyebilirsiniz. Bu alımlı ve şık kıyafetleri çanta, çizme ve kışın yeni trendi kürklü botlarla kombinleyebilir, göz alıcı takı ve saatlerle kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz. Son modayı markafoni ile yakalayın, sevgilinizin aklını başından alın!

Moda markafoni'nin kampanyalarıyla takip edilir!

markafoni her ay Ünlüler Kampanyası düzenleyerek üyelerine stil sahibi bir ünlünün üzerinde gördükleri kıyafeti yüzde 90'a varan indirimlerle alma fırsatı sunuyor.Bugüne kadar Ünlüler Kampanyası kapsamında Eda Taşpınar-Bora Kozanoğlu, Hande Ataizi, Ivana Sert, Tuba Ünsal, Tülin Şahin, Burcu Esmersoy-Fırat Çelik, Ebru Şallı, Arda Turan-Sinem Kobal, Tuğçe Kazaz, Hale Caneroğlu- Eda Taşpınar, Nur Fettahoğlu ve Deniz Akkaya ile işbirliği yapıldı.

Tasarımcılarla düzenlediği özel kampanyalarla da moda dünyasına hareket getiren markafoni, bugüne kadar Bahar Korçan, Hatice Gökçe, Deniz Kaprol, Derya Delice, Özlem Süer ve Ümit Ünal gibi ünlü tasarımcılara ait kişiye özel tasarım ürünlerine de yer verdi.

markafoni'nin her hafta farklı bir konseptte birbirinden şık kombinler sunduğu markafoni Lookbook Kampanyaları da moda tutkunları tarafından çok seviliyor. markafoni'nin Audrey Hepburn's Little Black Dress, Woman in Red, Glamour, Sıcak Kış ve Minimal Dress Kampanyaları kendi stilini yaratmak isteyen modaseverler tarafından yoğun ilgi gördü.

Kaynak: Bültenler / Kadın

Eda Taşpınar Moda Kadın Moda Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title