Haberler

Mobilyacının 30 Kişiyi Dolandırdığı İddiası

Kocaeli’nin Gebze ilçesine bağlı Beylikbağı mahallesinde bulunan Spotçular Alışveriş Merkezi içinde bir mobilya mağazadan alışveriş yapan yaklaşık 30 kişi mağdur olduklarını iddia etti.

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Beylikbağı mahallesinde bulunan Spotçular Alışveriş Merkezi içinde bir mobilya mağazadan alışveriş yapan yaklaşık 30 kişi mağdur olduklarını iddia etti.

Olay, Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Beylikbağı mahallesi E-5 Güney Yanyol'da bulunan Spotçular Alışveriş Merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, alışveriş merkezi içinde yer alan bir mağaza sahibinin, yaklaşık 30 kişiden mobilya taahhüt karşılığında para tahsil ettiği ve teslimat süresi yaklaşınca mağazayı terk ettiği anlaşıldı.

Konuyla ilgili mağdur kişilerden olan Emir Atmaca, kendilerini mağdur eden kişilerin bir an önce yakalanmasını beklediklerini dile getirdi. Atmaca, "5 Nisan tarihinde aynı mağazadan bin 700 TL'lik bir alışveriş yaptım ve bin 700 TL ödeme yaptım, Haziran ayında teslim edilecekti, eşyaları kontrole geldiğimde burada arkadaşları bulamadım. Burası yağmalanmış durumda. Sanıyorum dolandırıldık, kendilerine ulaşamıyoruz. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağız" dedi.

Bir diğer mağdur isim Özgür Barış isimli kişi ise, "29 Mart'ta bende koltuk takımı satın aldım, ancak alışverişte muhatap olduğum kişiye ulaşamıyorum. Mağazaya geldiğimde mağazanın yağmalanmış olduğunu gördüm, kredi kartından 2 bin 250 TL ödemiştim" diye konuştu.

Firma sahiplerinin mağdur olan kişilere değişik tarihler vererek oyaladıkları belirtildi.

Mağaza yetkilisi Fatih S. ise, 10 Haziran'da herkesin eşyasını teslim edeceğini belirtti. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gebze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (1)

hafize nur özpeker:

gebze hırsızlık dolandırıcılık uyuşturucu merkezidir.yıllardır böyle.gebze hiç düzelmedi.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title