Haberler

Mobilya İşine Soyunuyor

Ev dekorasyonuna olan merakıyla tanınan Seren Serengil, kendi tasarladığı eşyalardan oluşacak bir mobilya mağazası üzerinde çalışıyor.

Bir süredir magazin dünyasından uzak duran Seren Serengil, sessiz sedasız yeni işi üzerine çalışıyormuş. Yaratıcı yönünü daha aktif olarak kullanmak isteyen Serengil, mobilyacılığa soyunuyor.

HEPSİ BEMBEYAZ

Evi, sayısız dergi ve gazeteye konu olan ve dekorasyon konusundaki ince zevki nedeniyle sık sık çevresine tavsiyeler veren Serengil, bir mobilya mağazası açmak için kolları sıvamış. Yıllardır kendi evinin eşyalarını yaptırdığı marangoz atölyesiyle anlaşan Serengil, ilk olarak 6 mobilyanın kalıplarını çıkartırmış ve üzerlerinde çalışmaya başlamış. Tamamı beyaz renkte üretilecek olan tasarımların arasında; sehpa, yemek masası, aynalar ve sandalyeler bulunuyor. Serengil, "Birçok arkadaşımın evinin dekore edilmesine yardım ettim ve bu konuda övgüler aldım. Bu konuda çalışmayı seviyorum" diye konuştu. Çağlayan'da 700 metrekarelik bir showroom kiralayan ve bir yandan da 'White House' isimini verdiği mağazasının dekorasyonu üzerinde çalışan Serengil, mağazasını iki ay içinde açacak.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Seren Serengil Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title