Haberler

Mobil Uygulamalarla Belediye Cepte

Mamak Belediyesi teknolojinin tüm imkanlarını vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor.

Mamak Belediyesi teknolojinin tüm imkanlarını vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor. Sürekli yenilikçi uygulamalara imza atan belediye, yazılım geliştirme mühendisleri, tarafından android telefonlar ve tablet bilgisayarlar için hazırlanan uygulaması ile 2 yıldır cepte. Mamak Belediyesi'nin web sitesinde yer alan her türlü duyuru, sitede yer alan her türlü haberin aynı anda android uygulamasında da güncellendiği uygulamayı bin kişi kullanıyor. Mobil uygulama sayesinde Mamak Belediyesi ile ilgili tüm haber ve duyurulara anında ulaşmak mümkün. Mamak Belediyesi'nin teknik altyapısını her geçen gün yenileyip, güçlendirdiğini, vatandaşların kaliteli ve hızlı hizmet alabilmeleri için teknolojik yenilikleri de yakından takip edip vatandaşın kullanımına sunduklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Teknolojinin ilerlemesi ile birçok şey değişmekte ve gelişmekte ve bizde bu gelişime ayak uydurarak vatandaşlarımızın bir tuşa basması ile bizlere iletebilecekleri bir sistem geliştirdik. Belediye ile ilgili haberler, duyurular, iletişim bilgileri, borç sorgulama, ödeme, projeler, belediye haberleri gibi daha birçok başlığın yer aldığı uygulama ile vatandaşlar her an her yerde hizmet alabiliyorlar "dedi.

NELER VAR NELER!

Uygulama kolay kullanılabilirliği ile dikkat çekiyor. Mamak Belediyesi'nin android uygulaması "play.google.com" adresinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Oldukça zengin bir ana menüye sahip olan uygulama içerisinde bulunan ilçe rehberi bölümünden Mamak'ta bulunan polis karakolları, muhtarlıklar, eczaneler, zabıta noktalarının adres ve telefonlarına ulaşılabiliyor. Ayrıca uygulama içerisinde bulunan iletişim bölümünde yer alan Mamak Beyaz Masa kısmı ise vatandaşın her türlü sorununu görüntülü olarak belediyeye iletmesine imkan tanıyor. Belediyeyi ilgilendiren hizmetlerde herhangi bir sorunla karşılaşan Mamaklılar, sorunu anında cep telefonu veya tabletiyle fotoğraflayarak beyaz masaya iletebilecek. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mamak Belediyesi Mesut Akgül Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title