Haberler

Mobil Başkan' Üretici Firmaların Nabzını Yokladı

’Mobil Başkan’ sloganıyla başlattığı çalışmalarında ilçenin önemli üretici firma ve fabrikaları temaslarda bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey’deki genç nüfusun istihdamı ve ekonomiye katkılarını ele aldı.

'Mobil Başkan' sloganıyla başlattığı çalışmalarında ilçenin önemli üretici firma ve fabrikaları temaslarda bulunan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey'deki genç nüfusun istihdamı ve ekonomiye katkılarını ele aldı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, 'Mobil Başkan' sloganıyla karacabey'deki tüm dinamikleri harekete geçirmeye devam ediyor. Özellikle ilçenin önemli bir gelir kaynağını oluşturan tarım konusunda çiftçiliğin yoğun olduğu mahallelerde istişareler yapan Özkan, şimdi ise Karacabey'deki üreten firmalarıyla diyaloglar kurmaya başladı. İlk kez belediye tarafından organize edilecek Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın da alt yapısını oluşturmayı hedefleyen Özkan, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü ve Ticaret Borsası Başkanı Murad Bertan ile birlikte Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı, Nestle Fabrikası Müdürü Hasan Özgür Uludağ, Sarten Ambalaj Müdürleri Yalçın Şenol, Pioneer Tohum Müdürü Levent Erdem Most Gıda Müdürü Serdar Berber ve Karakaş Tavukçuluk ve Yem San.Tic. Ltd. Şti. Firma Sahipleri Hüseyin Karakaş ile bir araya geldi.

Gerek çiftçinin gerekse ilçedeki genç nüfusun istihdamı ve ekonomiye katkılarını ele aldıklarını ifade eden Özkan, "Bu zamana kadar yapılan görüşmelerimizde yöneticilerden olumlu tepkiler aldık. Onlarda bu zamana kadar ki eksik diyalog dolayı rahatsızlıklarını diye getirdi. Şimdi hepsi bu istişareden ve gelecekten duydukları memnuniyeti ifade etti. Söz verdiğimiz gibi çalışmaya ve Karacabey için üretmeye devam ediyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Matlı ise, "Ne yazık ki Karacabey'de yıllarca belediye ile üreticileri arasında bir kopukluk vardı. Şimdi ise bu adımlar Karacabey için umut verici. Güzel sonuçlar çıkaracağına eminim. Emeği geçen herkesi kutlarım" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Karakaş Ali Özkan Karacabey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title