Haberler

Mobil Ağlar Felç

Güncelleme:

Batman'da mobil iletişim ağları ve sosyal paylaşım siteleri çalışmıyor.

Çalışmayan mobil ağlar yüzünden iletişim sağlanamıyor

Batman'da uzun süredir telefonların mobil şebekeleri ve internet hizmetlerinde ciddi aksamalar yaşanıyor.

Turkcell, Vodafone, Avea ile TTNet'in sağladığı internet hizmetinde 15 günden beri yaşanan sıkıntılar nedeniyle aboneler isyan noktasına gelirken bazı yetkililer yaptıkları açıklamalarda hizmetin sınırlandırılmasının Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı bilgisi dahilinde yapıldığını söylediler.

Facebook, Twitter gibi sosyal medya ağlarında erişim sıkıntısı had safhaya ulaşırken telefonların 3G mobil iletişim şebekeleri ise tamamen devre dışı kaldı.

Sosyal Medya kullanıcılarından yüzlerce basın kuruluşlarını arayarak bu haksızlığın giderilmesini isterken şöyle dediler: "Bizler ayda ortalama 27-50 Tl. arası 3G hizmet parası ödüyoruz. Uzun zamandan beri hizmet alamıyoruz. Biz her şeyde düzelme olmasını beklerken sosyal medyadan yararlanamıyoruz. Bazı çevreler bunun devlet tarafından engellendiğini söylüyorlar. Biz hizmetin geri verilmesini ve iletişimin yeniden sağlanmasını istiyoruz"

Kaynak: Temsilci / Yerel

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı Batman Avea Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title