Haberler

Mmo Samsun Şubesi'nden 59. Yıl Gecesi

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 59. yıl gecesinde, meslek yaşamlarında 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55 ve 60. yıllarını dolduran makina mühendislerine plaket verildi.

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 59. yıl gecesinde, meslek yaşamlarında 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55 ve 60. yıllarını dolduran makina mühendislerine plaket verildi.

MMO Samsun Şubesi, kuruluşunun 59. Yılını kutlamaları Fuar İçi Neco Tesisleri'nde düzenledi. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, oda üyeleri ve ailelerinin katıldığı gece ödül töreni ile başladı. Gecede, ilk olarak odaya üye olan, mühendislere rozet takma merasimi gerçekleştirilirken meslek hayatında 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55 ve 60. yıllarını dolduran makine mühendislerine katılımcı protokol üyeleri tarafından plaket verildi.

MMO Samsun şubesinin çalışmaları hakkında bilgi veren MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, "Amasya, Çorum, ordu, Sinop, Tokat ve Samsun'u kapsayan şube etkinlik alanımızda sahip olduğumuz bin 834 üye, 591 öğrenci üyeyle birlikte 18'i makina mühendisi olmak üzere toplam 32 kişilik kadromuzla hizmet veriyoruz" dedi.

Kendisinin de makina mühendisi olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "1975 yılında İstanbul Yıldız Devlet Mimarlık ve Mühendislik Fakültesinden mezun oldum. Hemen Samsun'a dönmek zorunda kaldım. Geldim ve Karayolları 7. Bölge Müdürlüğü'nde işe başladım. Karayolları bana birçok şeyler kattı. Baktığınız detayda ki varsa bir aks hatalarını bir makina mühendisi kadar çabuk gören bir mühendislik dalının olduğunu zannetmiyorum. Böyle bir mesleğin mensubu olmaktan duyduğum mutluluğu size ifade etmekle yetineceğim. Bu akşamın güzel bir akşam olmasını diliyorum. Şimdiden 2014'e gireceğiz. 2014 hepinize huzur, esenlik ve mutluluk getirmesini diliyorum" diye konuştu.

Geleneksel 59. yıl gecesinde Samsun'un yerel sanatçılarından Funda ve ünlü sanatçı Işın Karaca sahne alırken, makine mühendisleri ve aileleri gece boyunca eğlendi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Neco Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title