Haberler

Mmo Konya Şubesinden İstihdama Tam Destek

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şubesi ve İŞ-KUR Konya İl Müdürlüğü işbirliğiyle istihdam teşvik programının tanıtılması ve kamuoyuna duyurulması amacıyla toplantı düzenlendi.

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Konya Şubesi ve İŞ-KUR Konya İl Müdürlüğü işbirliğiyle istihdam teşvik programının tanıtılması ve kamuoyuna duyurulması amacıyla toplantı düzenlendi.

TMMOB Konya İl Koordinasyon Kurulu (İKK)'nu oluşturan meslek odalarının da katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda İŞ-KUR Konya İl Müdürü Emrah Keleş, istihdam teşvik programlarıyla ilgili sunum yapıp, katılımcıları bilgilendirdi. Yapılan sunumun sonunda konuşan İŞ-KUR Konya İl Müdürü Emrah Keleş, bu programları tanıtmaktaki en önemli amaçlarının Konya'nın kalkınmasına katkıda bulunmak olduğunu belirterek, "Bu sayede işverenlerimize maddi destek vererek işsizlik oranını düşürmek, işsiz olan vatandaşlarımıza yeni iş imkanları sağlamaktır. Bu düşüncelerle kurum ve kuruluşlarda toplantılar yapmakta, toplumu bu fırsatlarla ilgili bilgilendirmekteyiz. Birçok firmanın ilgi gösterdiği bu programlara mühendis ve mimarlarımızın da destek olacağına inanıyorum" dedi.

"Meslek odaları olarak bu çalışmayı oldukça önemsiyoruz"

İKK İl Temsilcisi, MMO Konya Şube Başkanı Ömer Erdoğan Duransoy ise, "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik' projesi kapsamında yürütülen bu istihdam teşvik programlarına tam destek vermekte olduklarını ifade ederek, "Meslek odaları olarak bu çalışmayı oldukça önemsiyoruz. Oda üyelerimizin de ilgi göstereceğine inandığımız bu programlar sayesinde şehrimizde birçok vatandaşımız iş sahibi olacaktır. Çalışmalarınız ve gayretinizden dolayı Konya İl Koordinasyon Kurulunu oluşturan meslek odalarımız adına sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Toplantı, meslek odaların başkanlarının teşvik uygulamalarıyla ilgili sorularının cevaplandırılmasıyla son buldu. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title