Haberler

Mmo'dan 'Enerji' Semineri

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi, bir kombi firması ile üyelerine yönelik “Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği” semineri düzenledi.

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi, bir kombi firması ile üyelerine yönelik "Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği" semineri düzenledi.

MMO Samsun Şube Konferans Salonu'nda seminerde Makine Mühendisi Şahin Özkan tarafından sunum yapıldı. Seminerde "Firma Tanıtımı, Türkiye'de Yenilenebilir Enerji Politikası ve Güneş Enerji Potansiyeli, Fotovoltaik Sistemler: Lisansız Üretim Yasası, Sistem Ekipmanları ve Tasarım Kriterleri, Hava Kaynaklı Isı Pompaları, Enerji Verimliliği, Ekodizayn Kriterleri ve Enerji Etiketleme Yönetmeliği Kapsamında Isıtma Sektöründe ERP Uygulaması, Lectus, Magnus Yer Tipi ve Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanalar, Kaskat Sistemler ve Evoplus Frekans Kontrollü Sirkülasyon Pompaları" konularında katılımcılara detaylı bilgi aktarıldı.

Seminerle ilgili açıklama yapan MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Er, 2014-2015 Makina Mühendisleri Odası Samsun Şube Çalışma Programları gereği üyelerinin mesleki gelişimi ve güncel gelişmeleri takip edebilmesi adına eğitim ve seminerler düzenlediklerini söyledi. Er, üyelerini ve kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahin Özkan Türkiye Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title