Haberler

Mkyk Üyesi Prof. Dr. Akın, Diyarbakır Milletvekilliği Aday Adaylığı İçin Başvuru Yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Prof. Dr. Mehmet Akın, Diyarbakır Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Merkez, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Prof. Dr. Mehmet Akın, Diyarbakır Milletvekilliği aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi Prof. Dr. Mehmet Akın, aday adaylığını açıklamasının ardından 25. dönem milletvekilliği için resmi başvurusunu yaptı. Bugün AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'na gelen Akın, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Dara Akar'ı ziyaret etti. AKın, beraberindeki heyet ile Akar'a hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Başvuru öncesi açıklamaya AK Parti Genel Merkez MKYK üyesi ve Diyarbakır Milletvekili aday adayı Mehmet Akın, geçen dönemlerde de bu günleri yaşadığını söyledi. Akın, "Geçen sefer 7. sıra adayı olduk. Ondan sonra partinin en güzel yeri olan MKYK üyesi olarak sayın Cumhurbaşkanı tarafından tercih edilip hizmet ettik. Bürokrasiden geçerek bu partide 4 yıldır, beraber çalışmaktan şeref duydum. Bu partiye geldim. Hizmet etmek için ülkenin yolunu açmak ve çözüm süreci çalışmalarına yardımcı olabilmek için gibi sözler söylenebilecek şeylerdir. Asıl olan bence icraattır. Biz buraya geldiğimizde söylediğimiz sözleri unutup yarın bugün belli bir makama gelip bunları unutup başka bir yere gideceksek eğer Allah nasip etmesin. Eğer memleketimize faydamız olacaksak nasip olsun bize. Adaylık için münacatı yapacağız. Proje aslında çok kolaydır. Önemli olan o projeyi tatbikata geçirmektir. İcraata dönüştürürsek eğer, kazancımız olacaktır. Dünya ve ülkeler gelişmektedir. Türkiye yıldızlaşınca Diyarbakır'da onunla beraber bu bisikletin diğer tekeli gibi gelişme dönemi olsun aydınlık dönemleri görelim artık" dedi.

MKYK üyesi Prof. Dr. Mehmet Akın, aday adaylık resmi başvurusunu yaptıktan sonra parti binasından ayrıldı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akın Diyarbakır Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title