Haberler

Mkü Öğrencilerinin 4 Projesine Tübitak'tan Destek

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu öğrencilerinin, “2014 yılı 2. dönemi” kapsamındaki hazırladıkları 4 proje TÜBİTAK-BİDEP tarafından desteklenmeye layık görüldü.

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu öğrencilerinin, "2014 yılı 2. dönemi" kapsamındaki hazırladıkları 4 proje TÜBİTAK-BİDEP tarafından desteklenmeye layık görüldü.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Nilüfer Çetişli Korkmaz, yaptığı açıklamada, üniversitelerin ürettikleri bilgiyle, yetiştirdikleri insan kaynaklarıyla ve oluşturdukları toplumsal fayda ve hizmet kalitesiyle toplumun ve insanlığın esin kaynağı olduğunu belirtti.

Mustafa Kemal Üniversitesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu'nun 6 yıllık geçmişi ile üniversitenin genç akademik birimlerden olmasına rağmen eğitim-öğretimde ve araştırma safhalarında hedeflerini sürekli güncele doğru yenilediğini ifade eden Korkmaz, "Üniversitemizin ve yüksekokulumuzun ilerlemesi ve gelişmesi adına akademik ve idari personelimiz ve de öğrencilerimiz üzerine düşen sorumluluğu samimiyetle, gururla ve özveriyle yerine getirmeye çalışmaktadır" dedi.

Yüksekokullarının hem akademik yönlü hem de toplum temelli fizyoterapi ve rehabilitasyon hizmetleri ile gurur duyulacak noktaya doğru adım adım ilerlediğinin altını çizen Doç. Dr. Korkmaz, "Bu yolda yaptığımız çalışmalar doğrultusunda, geçen sene "2013 yılı 2. dönemi" kapsamında 5 ve bu sene "2014 yılı 2. dönemi" kapsamında 4 projemiz TÜBİTAK-BİDEP tarafından desteklenmeye layık görülerek taçlandırılmıştır. Üniversitemizi 4 proje ile temsil etme başarısı ile olağanüstü gayrette bulunan öğretim elemanları ve öğrencilerimiz yüksekokulumuzun ilerideki akademik başarılarının gurur temellerini atmanın ayrıcalığını yaşamaktadırlar" şeklinde konuştu. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Üniversitesi Tübitak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title