Haberler

Mixx Awards Türkiye Ödülleri Sahiplerini Buldu

Güncelleme:

"Dijitalin Oscar'ı" olarak kabul edilen MIXX Awards Türkiye Ödül Töreni, 24 Şubat akşamı Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleştirildi.

IAB Türkiye tarafından düzenlenen ve bu yıl 6'ncı kez verilen MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu. "Dijitalin Oscar'ı" olarak kabul edilen MIXX Awards Türkiye Ödül Töreni, 24 Şubat 2016 Çarşamba akşamı Shangri-La Bosphorus'ta gerçekleştirildi.


Dünya genelinde 42 ülkede faaliyet gösteren dijital reklamcılığın uluslararası derneği IAB'nin Türkiye ofisi IAB Türkiye tarafından bu yıl 6'ncı kez düzenlenen MIXX Awards Türkiye Ödülleri, 24 Şubat 2016 Çarşamba akşamı Shangri-La Bosphorus Hotel'de kalabalık bir davetli grubuyla düzenlenen gala gecesiyle sahiplerini buldu. Ünlü manken Ece Sükan'ın sunuculuğunu üstlendiği gecede büyük ödül Samsung Türkiye'nin oldu.

ALTI YILIN EN YÜKSEK KATILIM ORANI!

24 ayrı kategoride yılın en başarılı dijital reklam çalışmalarının ödüllendirildiği MIXX Awards Türkiye'ye 125 ajans ve 137 reklamveren tarafından 597'si geçerli olmak üzere 614 başvuru yapıldı. Böylece 6 senenin en yüksek başvuru rakamına ulaşılmış oldu. "Araç, Yöntem ve Platformlar" ile "Stratejiler ve Hedefler" olmak üzere iki ana bölüme ayrılan 24 kategorideki zorlu rekabetin sonucunda toplam 69 ödül verildi. Her yıl kategori birincileri arasından seçilen Yılın En İyisi Ödülü bu sene, Samsung Türkiye ve LeoBurnett İstanbul'un "Samsung Duyan Eller" projesine verildi. Proje ayrıca Online Reklam Filmleri ve Viral kategorisinde Bronz MIXX, Sosyal Pazarlama kategorisinde ise Altın MIXX'e layık görüldü.

KURŞUN: "BİZİM YÖNÜMÜZ BATI OLMALIDIR, OLACAKTIR"

Törende, ödülü organize eden IAB Türkiye adına açılış konuşmasını yapan IAB Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mahmut Kurşun şunları söyledi: "IAB Türkiye olarak IAB Avrupa'daki gelişmeleri yakından takip etmeye mecburuz çünkü biz aslında iki ayrı dünyayı, doğuyu ve batıyı birbirine bağlayan ülkeyiz. Doğunun kıvrak zekasıyla batının bilgisini harmanlıyoruz. Derneğimize, dijital sektörün sorumlu oyuncuları, markaları olarak hepimize düşen, bu aklın ve bilginin hakim olmasını sağlamaktır. Bu konuda epeyce yol kat ettiğimizin en güzel göstergesi yine MIXX. Rakamlara bir bakın... Bugüne kadar MIXX Avrupa'da kazandığımız toplam 17 ödülün 11'ini 2015'te almışız. Amerika'da ise toplam 12 ödülün 9'unu 2015'te almışız. İşte size rotamızı, aklımızı, bilgimizi, yaratıcılığımızı yansıtan süper sonuçlar. Biz bir köprüyüz iki kıtayı birleştiren eşsiz bir köprü; bizim yerimiz - yönümüz Avrupa ve Batı olmalıdır, olacaktır."

AVRUPA BAŞKANI KAMARAS DA KATILDI

Bu yılki ödül törenine katılarak heyecan yaratan ve IAB'nin en önemli misyonlarından birinin dijital yaratıcılığı ödüllendirmek IAB Avrupa Yönetim Kurulu Başkanı Constantine Kamaras ise, "Yaratıcı mükemmeliyetçilik, günün sonunda gelişmekte olan nitelikli hizmet ve etkileşime geçilen tüketici ekosisteminin temelini oluşturuyor. MIXX Awards da, bu yöndeki çabamıza küresel ölçekte büyük bir katkı sağlıyor. Ve elbette IAB Türkiye hem organizasyon anlamında hem de yarışmaya başvuran işler bakımından övgü ve tebriklerin en büyüğünü hak ediyor" ifadelerini kullandı.

MIXX Awards Türkiye ödülleri, "Lider Destekçiler" alanında Ciner 360 ve Sahibinden.com, "Başarı Destekçileri" alanında ise MedyaNet ve Sözcü.com.tr'nin desteğiyle gerçekleşti.

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Samsung Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title