Haberler

MIXX Awards 2013 Ödül Töreni Yaklaşıyor

Güncelleme:

Dijital pazarlama iletişimi sektörünün en iyilerini belirleyen MIXX Awards Türkiye 2013'te kazananların belirlenmesinde geri sayım başladı.

EN ETKİLİ DİJİTAL REKLAMLAR 18 ŞUBAT'TA BELLİ OLACAK

Başvuruları değerlendirmede sürecinde son aşamaya gelen jüri üyeleri, 31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde ana değerlendirmeyi yapacak. Jürinin görevini tamamlamasının ardından da gözler, 18 Şubat'ta gerçekleşecek Mixx Awards 2013 ödül törenine çevrilecek. Ödül töreni yaklaşırken, yarışmanın "Dijital'in atası sen ol" temasıyla yürütülen reklam kampanyası da tüm hızıyla devam ediyor.

Dijital pazarlama iletişimi sektöründe nefesler tutuldu, 18 Şubat gecesi Four Seasons Bosphorus'ta yapılacak Mixx Awards ödül töreni bekleniyor. Başvurularda ön eleme sürecini tamamlayan jüri üyeleri, 31 Ocak ve 1 Şubat tarihlerinde yapacakları ana değerlendirmenin ardından son sözlerini söyleyecekler. Ardından gözler, ödül törenine çevrilecek.

IAB Türkiye tarafından düzenlenen Mixx Awards Türkiye, dijital pazarlama iletişimi endüstrisinin en iyilerini belirlerken, dijitalin sektöre ve markalara olan katkısını ortaya çıkarıyor. Mixx Awards Türkiye yarışmasının başvuru sayısı, dijital endüstrinin gelişimine paralel olarak her yıl katlanarak artıyor. Geçen sene 433 olan başvuru sayısı 2013 yılında %38 artarak 596'ya ulaştı. Mixx Awards Türkiye yarışmasında başvurular toplam 27 kategoride değerlendirildi. Bu kategoriler, "Araç, Yöntem ve Teknolojiler" ile "Strateji ve Hedefler" olmak üzere iki ana bölüme ayrıldı. Her kategoride hem ajanslara, hem reklamverenlere Altın, Gümüş ve Bronz Mixx ödülleri verilecek. Kategori birincileri arasından Yılın En İyisi seçilecek. Birinciler IAB Europe tarafından düzenlenen Mixx Europe'da yarışma hakkı elde edecek.

Dijital Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü yazılıyor

IAB Türkiye bu yıl yarışmaya renk katmak için "Dijital'in atası sen ol" temasıyla bir reklam kampanyası başlattı. Twitter ve dijitalinatasi.com sitesi üzerinden yürütülen kampanya kapsamında Dijital Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü oluşturuluyor. Katılımcılar #dijitalinatasi hashtag'iyle kendi dijital atasözlerini ve deyimlerini sektörle paylaşabiliyorlar.

"Acele App'e şeytan karışır", "Bana projeni söyle, sana ajansının kim olduğunu söyleyeyim", "İyi viral tez yayılır", "Nazar etme ne olur, share et senin de olur" "Virali yapan case study'sini hazırlar", "Çay kaşığına banner sığdırmak" gibi sözlerin paylaşıldığı kampanya, pazarlama profesyonellerine bir yandan yaratıcılıklarını gösterme bir yandan eğlenme imkanı sunan keyifli bir uygulama haline geldi.

IAB Türkiye, "Dijitalin atası sen ol!" kampanyasında paylaşılan dijital atasözleri ve deyimleri, yazan kişilerin ismini de belirterek bir "Dijital Atasözleri ve Deyimler Sözlüğü" isimli bir kitapta bir araya getirecek. Sözlük 18 Şubat'ta Four Seasons Hotel'de yapılacak Mixx Awards Ödül Töreni'nde katılımcılara hediye edilecek. Ayrıca sözlüğe dijital formatta dijitalinatasi.com sitesinden ulaşmak da mümkün olacak.

Mixx Awards Türkiye yarışmasının "Lider Destekçileri" Mynet ve Sahibinden.com, "Başarı Destekçileri" ise Medyanet ve Ülker oldu.

Sektör kuruluşları da her yıl olduğu gibi Mixx'e katkıda bulunuyor. "Sektörel Basın Destekçisi" olarak Campaign Türkiye'nin yer aldığı organizasyon, Digital Youth, Gramofon, İltek, Karbonat, Pozitif TV, Project House ve Waytosay'in katkılarıyla gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title