Haberler

Mitrovic boşa çıkıyor

Güncelleme:

Transfer yasağı sebebiyle kadroda sıkıntılar yaşayan MİY, Milan Mitrovic'i kaybetmek üzere. MİY'de tecrübeli stoper Mitrovic'in, son döneme ait borçları ödenmediği takdirde kulüpten ayrılacak.

Mehmet KOÇAK / MERSİN

Mersin İdman Yurdu'nda forma giyen tecrübeli Sırp futbolcu Milan Mitrovic, kulüp tarafından son döneme ait alacağı ödenmediği takdirde takımdan ayrılacağı belirtirdi. Dönemin kulüp başkanı Ali Kahramanlı tarafından takıma getirilen ve kadroya dâhil edilen tecrübeli genç oyuncu Milan Mitrovic'in kısa bir süre önce takımla sözleşmesinin sona erdiği ve teknik heyetin isteği üzerine Balıkesirspor maçına çıkmış, yönetimden de Pazartesi günü alacağının ödeneceği sözünü almıştı. Ancak Pazartesi günü Milan Mitrovic'e hiç bir ödeme yapmayan Ali Tekin ve Yönetimi Sırp futbolcudan Perşembe gününe kadar müsaade istedi.

Bugün saat 17.00'ye kadar yönetime süre veren Milan Mitrovic, alacağı olan 100 bin Euro'nun ödenmemesi halinde kulüpten ayrılacak.

"SORUMLU ALİ TEKİN"

MiY'in taraftar grubu Kırmızı Şeytanlar ise duruma tepkili. Taraftalar Mitrovic'in sözleme durumunun sıkıntıya girmesinde kulübün yeni başkanı Ali Tekin'i sorumlu tuttu. Mitrovic'in MİY'de forma giydiğini ve takıma çok şey kattığını söyleyen taraftarlar, "Milan Mitrovic şuanda başka takımla istese çok rahat sözleşme yapabilir. Başkaları yapmadan kulübun yöneticileri hemen sözleşme yapmalıdır. Yeni başkan Ali Tekin, medya önünde sürekli vaatlerde bulunacağına, elindeki mevcut oyuncuyu korusun. Böylesi kaliteli bir oyuncuyu başka takıma vermek bu takıma yapılacak en büyük ihanet olur" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Milan Mitrovic Ali Kahramanlı Ali Tekin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title