Haberler

Miting Öncesi Bağış Yarışı

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir mitingi öncesi AK Parti Karesi ve Altıeylül İlçe Teşkilatı üyeleri, Ziraat Bankası'na giderek Erdoğan'ın adına açılan hesaba para yatırdı. İki ilçeden yaklaşık 6 bin 500 partilinin Erdoğan'a seçim kampanyası için bağışta bulunduğu öğrenildi.

Balıkesir'de 2 Ağustos cumartesi günü miting düzenleyecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a AK Parti Karesi ve Altıeylül İlçe Teşkilatı üyeleri seçim kampanyasında kullanılması için maddi destek verdi. Önce Karesi ardından Altıeylül ilçe teşkilatları Ziraat Bankası'na giderek, para yatırdı. AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Hasan Şafak, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimi için teşkilatlar olarak var güçleriyle çalıştıklarını belirterek "İlk defa halkın oylarıyla seçilecek bir cumhurbaşkanımız olacak. O bakımdan çok heyecanlıyız. Yönetim kurullarımızla, gençlik ve kadın kolları ile, belediye meclis üyelerimizle, gönüllülerimizle cumhurbaşkanı adayımız, başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için buradayız. Hepimiz karınca kararınca, gücümüzün yettiğince bağış yapacağız. Biz ilk turda başbakanımızı cumhurbaşkanı seçip, Çankaya köşküne göndermek istiyoruz. Seçimlerin milletimize, devletimize, Türkiye Cumhuriyeti'ne hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

MİTİNG 14.00'DE

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kuvayi Milliye Meydanı'nda gerçekleştireceği miting 2 Ağustos cumartesi günü saat 14.00'de başlayacak. AK Parti Balıkesir Teşkilatı miting öncesi 5 bin tişört ve şapka yaptırdı. Miting için tüm ilçelerden Balıkesir'e ötübüs kaldıracak olan AK Parti, mitinge yaklaşık 40 bin kişinin katılmasını hedefliyor. AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, "Balıkesir Başbakanımızı büyük bir coşkuyla karşılamaya hazır" dedi. VALİLİK'TEN SIKI ÖNLEMLER

Öte yandan Valilik miting öncesi bir dizi önlem aldı. Valilik'ten yapılan açıklamaya göre, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir ziyareti sırasında güvenlik tedbirleri doğrultusunda cumartesi günü saat 22.00'ye kadar, Kuvayi Milliye Meydanı, Stadyum Caddesi (Vivabella -Stadyum arası dahil), Kurtdereli Spor Salonu önü, Cengiz Topel Caddesi, İzmir Yolu (kaldırım üzeri), Hükümet Caddesi, Valilik ve Özmerkez civarı, Anafartalar, Kızılay ve Atalar Caddesi üzerinde park halinde bulunan araçlar güvenlik nedeniyle çekici ile çekilecek. Adı geçen cadde ve sokaklar Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir'de olacağı cumartesi günü 08.00-22.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir Altıeylül Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title