Haberler

Mithat Ekici, Emet Devlet Hastanesi'ni Ziyaret Etti

kütahya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Mithat Ekici, Emet Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, kurumun birimlerinde incelemelerde bulundu.

kütahya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Mithat Ekici, Emet Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, kurumun birimlerinde incelemelerde bulundu. Emet ilçesine giden Ekici, ilk olarak acil serviste nöbet tutan personelleri ziyaret etti.

Personelle sohbet edip, çay içen sorunlarını dinleyen Ekici, "Şu anda ki hastanemizde elimizden geldiğince hizmet sunmaya çalışıyoruz. Fakat yeni hastanemize taşınınca hizmet kalitemiz daha da artacaktır. Bildiğiniz gibi yeni hastanenin inşaatına başlandı. İnşallah kısa bir süre sonra hastane inşaatı tamamlanacak. Yeni hastanemizde tuvaleti, banyosu içerisinde bulunan, tek veya iki kişilik hasta odaları olacak. Yine yeni malzemeler alacağız. Ayrıca ifade etmeliyim ki; bugün ziyaret ettiğimde çalışma arkadaşlarımın çalışkanlığı, hizmet etme isteği beni çok mutlu etti. Hastanemizin hekim yönünden eksiklikleri olmakla birlikte, Merkezden ve Tavşanlıdan yaptığımız görevlendirmeler ile sorunu çözmeye çalışıyoruz. Fakat kendi hekim kadroları oluştuğunda daha iyi hizmet sunacağız inşallah. Yine hasta taşıma servisleri düzenledik. İlçemizde olmayan branşlara muayene olacak hastalarımızın sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Yeşili, termalleri ve madenleri ile büyüleyici güzelliğe sahip ilçemize hizmet etmek bizleri mutlu ediyor" dedi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mithat Ekici Emet Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title