Haberler

Mithat Can'ın Acı Günü

Sanatçı sezen Aksu'nun, solunum yetmezliğinden ölen eski kayınpederi 90 yaşındaki Mithat Özer, Bodrum'da toprağa verildi.

Sanatçı sezen Aksu'nun, solunum yetmezliğinden ölen eski kayınpederi 90 yaşındaki Mithat Özer, Bodrum'da toprağa verildi. Cenazeye katılmak için ABD'den gelen torun Mithat Can Özer, sık sık elini öptüğü babaannesini, sarılarak teselli etmeye çalıştı. Güçlükle konuşan Mithat Can Özer, "Ne söyleyebilirim ki? Çocukluğumdan beri beraberdik. O dünyanın en iyi dedesiydi. Birlikte çok zamanımız geçti, eğlendik. Söyleyecek söz bulamıyorum. Çok üzgünüm" dedi.

Bodrum Kültür ve Sanat Vakfı (BOSAV) Başkanı Sinan Özer ile LVZZ Otel'in işletmecisi Ayşe Özer'in babası, sanatçı Sezen Aksu'nun eski kayınpederi Mithat Özer, geçen 3 Ocak'ta tedavi gördüğü hastanede solunum yetmezliğinden öldü. ABD'de olan Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer'in de dedesinin cenazesine katılabilmesi amacıyla, tören bugün düzenlendi. Bitez Adliye Camii'nde öğlende kılınan namaza; Sinan Özer, eşi Selda Özer, çocukları Defne Özer, Sinan Can Özer, Sezen Aksu'yla evliliğinden olan Mithat Can Özer, annesi Beyza Özer, kız kardeşi turizmci Ayşe Özer, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, MHP İlçe Başkanı Asım Başaran, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Sadri Şener, gazeteci Can Pulak ile birlikte 1500 kişi katıldı.

BABAANNESİNİN ELİNİ BİR AN OLSUN BIRAKMADI

Cenaze namazı öncesinde Mithat Can Özer'in babaannesi Beyza Özer'in elini bırakmadı ve yanından bir an olsun ayrılmadı. Mithat Can Özer, sık sık elini öptüğü babaannesini, sarılarak teselli etmeye çalıştı. Cenaze namazında ise Mithat Can Özer ile babası Sinan Özer aynı safta yan yana namazı kıldı. Öğlende kılınan namazın ardından Mithat Özer, Bitez Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. DHA muhabirine güçlükle konuşabilen Mithat Can Özer, "Ne söyleyebilirim ki? Çocukluğumdan beri beraberdik. O dünyanın en iyi dedesiydi. Birlikte çok zamanımız geçti, eğlendik. Söyleyecek söz sulamıyorum. Çok üzgünüm" dedi.

AKSU TELEFONLA ARADI

Cenazeden iki hafta önce ilçeye gelerek kayınpederini hastanede ziyaret eden Sezen Aksu'nun, eski eşi Sinan Özer ile Ayşe Özer'i telefonla arayarak babaları için başsağlığı dilediği belirtildi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın da cenazeye çelenk gönderdiği görüldü. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sezen Aksu Sinan Özer Mithat Can Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title