Haberler

MİT'ten 6 İle Canlı Bomba Uyarısı

Güncelleme:

"Polis Kürsüsü" sayfasından, MİT'in Gaziantep, Diyarbakır, Mardin, Kilis, Hatay ve Şanlıurfa'da canlı bomba saldırısı düzenleneceği yönünde ihbarda bulunduğu belirtildi.

Sosyal medyada yer alan 'Polis Kürsüsü' sayfasından, MİT'in Gaziantep, Diyarbakır, Mardin, Kilis, Hatay ve Şanlıurfa'da canlı bomba saldırısı düzenleneceği yönünde ihbarda bulunduğu belirtilerek, polis ve askerlerin dikkatli olması istendi.

MİT'E "NEDEN OPERASYON YAPMIYORSUNUZ" ELEŞTİRİSİ

Sosyal paylaşım sitesi üzerinden, görev yaparken karşılaştıkları olay, yaşadıkları sorun ve duyuruları paylaşan polisler, son olarak da canlı bomba alarmı verdi. 'Polis Kürsüsü' adlı sayfadan MİT'ten canlı bomba ihbarı geldiği açıklandı. MİT'i de eleştiren yazıda şu ifadeler yer aldı.

"Sevgili MİT, senin tek görevin takip ettiğin konuyu ve olabilecek hadiseleri güvenlik güçlerine uyarı olarak bildirmek değil. Bildiğimiz kadarı ile sizlere operasyon yetkisi verildi. Neden takip ettiğiniz bu canlı bombalara operasyon yapmıyorsunuz?"

6 İLE "CANLI BOMBA" UYARISI

Ardından da "Önemli bir uyarı bildirmek istiyorum. MİT'ten 6 il için canlı bomba uyarısı. Şanlıurfa, Gaziantep, Hatay, Kilis, Diyarbakır ve Mardin için canlı bomba uyarısında bulunmuştur. O bölgedeki polislerimiz ve askerlerimizin dikkatli olması açısından paylaşırsanız sevinirim" denildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Gaziantep Mardin Kilis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (48)

KURDO OSMANLI 47:

TÜRKİYE TİTANİK GEMİSİDE BATMAZ DEDİLER MALİSEF BATTI . . .

50
11
yanıtYanıtla
fazlı:

Camide ışıd propagandası yapılan onlarca yer gösteririm ben vatandaş olarak bunu görüyorum devlet niye görmüyor anlamakta güçlük çekiyorum

38
6
yanıtYanıtla
Cengaver...:

Bizim mit trt nin dizi filimlerinde operasyon yapiyor masallah...

32
12
yanıtYanıtla
CEY CEY:

BİRTANE TÜRK KALSA DAHİ BU VATANI BOLEMEYECEKSİNİZ BUNU KAFANIZA SOKUN SİZ DOĞUDAN GELİNCE BİR DÖŞEK BİR YORGANLA GELDİNİZ BIRTANE TÜRK SİZE AYRIMCILIK YAPTIMI SİZ VATANI BÖLMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ

29
15
yanıtYanıtla
bunu da açıkla mit:

tır dolusu silahları nereye gönderdiniz . bombacı işide gitmiş olmasın

26
13
yanıtYanıtla
renkli:

Önce ışıda destek ver sonra düşman ilan et böyle terörle mücadele olmaz

29
8
yanıtYanıtla
demirtaş:

nedense hep doğuda batıda bir ilçe yok buda mit tarafından suruç gibi hazırlanmış canlı bomba

22
14
yanıtYanıtla
BAYTAR:

tarihi çevir nal sesi kısrak sesi bunlar, delmiş roma''nın kalbini mızrak gibi hunlar. göktürkler, uygurlar, oğuzlar, peçenekler;türk''ün yüce tarihine bin bir zafer ekler. dünya atımın nalları altında ezildi, kaç haçlı sefer göğsüme çarpınca kesildi?bir gün gemiler dağlara tırmandı denizden;kudret ve zafer bizlere miras dedemizden. . !

24
8
yanıtYanıtla
BOTAN:

Bu haberlere bakilirsa, sarayda ki haric , herkes canli bomba olmus. . ipini koparan canli bomba TURKIYE ye gelmis. . Artik domates yerine, CANLI BOMBA ithal ediyoruz

21
7
yanıtYanıtla
hataylı:

Allah suryelileri başımıza bela edemlerin belasını versin ki suryeli ler yüzünden güzel türkiyem ne hallere geldi

20
8
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title