Haberler

Mısır, Türkiye İle Ticaret Anlaşmasını Feshetti

Güncelleme:

Mısır, Müslüman Kardeşler döneminde Türkiye ile imzalanan ticaret anlaşmasını feshetti.

Mısır hükümeti askeri darbeyle iktidardan indirilen Muhammed Mursi zamanında Türkiye ile imzalanan ticaret anlaşmasını feshettiğini açıkladı.

Mısır Haber Ajansı MENA'nın haberine göre, Ulaştırma Bakanı Müsteşarı Ahmet Emin, Müslüman Kardeşler hükümeti döneminde Türkiye ile imzalanan ve Türk tırları ve gemilerinin Mısır toprakları ve deniz sularını kullanmasına izin veren anlaşmanın Mısır'ın ulusal ekonomisine büyük zararlar verdiğini iddia etti.

ANLAŞMA MART AYINDA BİTİYOR

Emin bu nedenle Mısır Ulaştırma Bakanlığı'nın Dışişleri Bakanlığı ve yüksek otoriteler ile koordinasyon içinde anlaşmaya son verme ve önümüzdeki Mart ayında süresi sona erecek anlaşmanın süresini uzatmama kararı aldıklarını bildirdi.

Mısır'da Mursi hükümetinin General Sisi tarafından devrilmesinden sonra Türkiye-Mısır ilişkileri krize girmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Muhammed Mursi Türkiye Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (57)

fikret:

chp bu sionist kuklasina sahip ciktiya bide misira gidip terslendilerya:) ahh chp ah

69
9
yanıtYanıtla
maymun gözünü acti:

chp, mi acaba süriyeye iraka misira düsmanlik yapan din mezhep savasi baslatan ülkemizi insanimizi birbirine düsürüp kin yaratan terist guruplari ile isbirligi yapan. . . . siz artik yaptiginiz pislikleri baskalarina attip temizlenmek aklanmak istiyorsunuz

yanıt0
yanıt0
Hatırlatma:

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Sisi''ye kutlama mesajı göndermişti unutma. . .

yanıt0
yanıt0
KÜTAHYA:

ÇOK DA TIN

13
41
yanıtYanıtla
ALEVİ:

OHH İYİ OLMUŞ. . ÜLKE ÇIKARLARI HERŞEYDEN ÖNEMLİDİR. TÜRKİYE^Yİ YALNIZLAŞTIRANLAR UTANSIN. BU ARADA TUNUS''TA SEÇİMİ LAİKLER KAZANDI. AKP''YE BİR DARBE DAHA :))

15
35
yanıtYanıtla
Cem:

o kadar çok sevindiğine göre kına alda yak

yanıt0
yanıt0
KERİM:

Çok mu sevindin alevi. . . Sen alevi olamazsın, onlar vatansever insanlardır. . . Sen olsan olsan vatan haini olabilirsin tosuncuk

yanıt0
yanıt0
zibidi alevi:

bu ülkede yaşanan bütün karmaşanın ve ölümlerin tek sahibi alevilerdir kahpelikte sınır yok

yanıt0
yanıt0
melih:

vur sen de sisi vur, düşene vuran çok olur

30
16
yanıtYanıtla
KEMAL D.:

BENCE BU PISI PISLIĞI MISIRIN BAŞINDA OLDUĞU MUDDET MISIR KONSOLOSLUĞUMUZUDA GERI CEKMEMİZ GEREK. YILLARCA BU ÜLKE DARBELERDEN COK CEKTI . DERBECILERI NEFRETLE KINAYIP BOYKOT ETMEMİZ GEREK

34
4
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title