Haberler

Mısır'dan Messi'ye Krampon Tepkisi: Seni Döverim

Güncelleme:

Messi'nin katıldığı bir televizyon programında açık attırmada satılması ve paranın Mısır'daki yoksul insanlara bağışlanması için verdiği kramponlar ülkeyi ayağa kaldırdı.

Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin Mısır'da katıldığı bir televizyon programında ayakkabılarını hediye etmesi ülkede ortalığı karıştırdı.

Lionel Messi'nin kramponlarını açık attırmada satmak ve Mısır'daki yoksul insanlara bağışlamak için alan programın ardından Mısır Milletvekili Said Hasasin ve Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Azmy Megahed tepki gösterdi.

"SENİ O AYAKKABILARLA DÖVERİM MESSI"

Hasasin, "Biz insanlığın ilk günlerinden bu yana, 7 bin yıllık tarihe sahip bir milletiz. Seni o ayakkabılar ile döverim Messi. Bunlar da benim ayakkabılarım. Ben de Arjantin'e bağışlıyorum" diyerek sert ifadeler kullandı.

"O AYAKKABILARI KENDİ ÜLKESİNE VERSİN"

Mısır Futbol Federasyonu Basın Sözcüsü Megahed ise, "İnsanlarımızın ona ihtiyacı yok. Ayakkabılar onun işi için gerekli. Onun ayakkabıların ihtiyacımız yok. Kendi ülkesine versin. Orada birçok fakir var" şeklinde konuştu.

"BUNLAR ÇOK YANLIŞ"

Programın sunucusu Mona El-Sharkawy ise yaşananlara çok şaşırdığını söyledi ve, "Bunlar çok yanlış. Biz programımıza gelen herkesten bir şey alır, sonra bunu yardım amaçlı satışa çıkarırız. Ne Mısır ne de başka bir yere bağışlayacağımızı söylemedik" dedi.



Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ.:

ACINDAN GEBEREN MISIR KÜLHANBEYLİĞİDE ELDEN BIRAKMIYOR.

17
3
yanıtYanıtla
sirpence:

AKP diyenmi oldu kamil

yanıt0
yanıt1
cemil6:

arap iste ne bekliyorsunki. . 3000 yilindada beyinleri hep bos kalir :)

14
2
yanıtYanıtla
AGA:

ULAN MAL ADAM, YOKSUL İNSALARA YARDIM ETMENİN NERESİ KÖTÜ ?

14
2
yanıtYanıtla
lil wayne:

7000 bin yıllık tarihe sahip olabilirsin ama israil gibi 65-70 yıllık millete boyun eğiyorsunuz buna ne diyeceksin . . . .

12
0
yanıtYanıtla
BENCE:

Mısır - İsrail savaşları arapların mısırın arkasında durmaması ve Amerika ve Avrupanın İsrail i desteklemesiyle İsrail galibiyetiyle sonlanmıştır. hatta araplar israile petrol satışını bile durdurmamışlardır. Yani şartlar farklı. Bu durumda bile Mısır a yardım edemeyip aşağılamak egodan başka bir şey değil. Gerçi siz cococolayı besmeleyle açıp , kudus için üzülen tiplersiniz. . . unuttum pardon. . .

yanıt1
yanıt1
ruslan:

ahlaksız messi siyonist kuklası

0
2
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, sürekli Gusul Abdesti ile dolaş ve her Farz Namazından önce Gamet getir. Namaz abdestiyle dolaşırsan daha eftaldir.

1
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Araplarda ayakkabı tabanı göstermek veya ayakkabı fırlatmak büyük bir hakaret olarak algılanır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title